با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه میگه نذری بردارین که از پسش بربیاین.. حالا گاهی میبینی آدم یه اتفاقی میفته واقعا نمی رسه، ولی در کل آره دیگه، راست میگه. من توانمو میسنجم خودم،بعد یه نذر بر میدارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اصلا مطمعنی اگه شما نذر کنی کس دیگه ای میتونه جای شما اون نذرو ادا کنه؟
یوخ یکی نذر مینه و میگه دسته جمعی میخونیم
یوخ یکی نذر میکنه میگه فلان دعا و میخونم. در اون صورت فک نکنم بتونه ب کس دیگه ای بدتش ک نذرشو ادا کنه
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
باز من لجم میگیره از بعضیا.. میان میگن فلان مشکل رو داریم برام بیاین همتون زیارت عاشورا بخونین که مشکلم حل بشه ، یا مثلا ۵ تا حمد بخونین یا آیت الکرسی بخونین.. حالت طلبکارانه داره حرفشون. اگر بگن منم برای هرکی بخونه میخونم و دعاش می کنم جلوه قشنگتری داره...باز میاد یه تاپیک دیگه میزنه و اون قبلی رو لینک میذاره و التماس و قسم که بیاین.. خیلی کار بدیه