یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هربچه ای یجوره عزیزم اصلا نباید مقایسه کنی با بچه های دیگه دخترمنم دیر حرف زد اخرای دوسالش بود همیشه نگران بودم و ناراحت ولی بعد تولد ۳سالگی یهو بحرف افتاد الان یه لحظه ساکت نیس بکوب حرف میزنه
عزیزم بچها باهم فرق دارن نباید مقایسه کرد..مادرشوهرمنم هی پز میداد ک بچه جاریم ساکته و بچه من همش گریه میکنه،بعد ب جاریم میگفت دختر یاسی حرف میرنه ولی بچه تو نه..الان هم بچه اون حرف میزنه هم بچه من اروم شده کمی...اصلا نگران نباش بزار با بچه خواهر و برادر بازی کنه و باهاش شعر کار کن کلیپ های شبکه پویا..نگران نباش انقدر بعدا حرف میزنه ک کلافه بشی 😁😁
هربچه ای یجوره عزیزم اصلا نباید مقایسه کنی با بچه های دیگه دخترمنم دیر حرف زد اخرای دوسالش بود همیشه ...
خدا حفظش کنه براتون
هر دفعه مادرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میگه که فلانی بچش حرف میزنه معلمش خوبه منظورش مادر بچه هست و منظورش اینه من با بچه کار نمیکنم...در صورتی من خیلی باهاش کار میکنم ولی اون خودش نمیخواد حرف بزنه
از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
حرفای نامفهموم زیاد میزنه حتی توی تلویزیون یه پرنده یا اسب ببینه صداشو درمیاره اطرافیان خیلی پیگیر ...
وقتی حرفای نامفهومم زیاد داره مشخصه میتونه حرف بزنه و هنوز رشد گفتارش کمه...هی گیر نده ک تکرار کنه کلمهارو...فقط بازی کن بااهاش...و تو بازی ازش کلمه بخوا