2777
2789

سلام عزیزانم

میخوام یک کوچولو از شرح زندگیم رو براتون بنویسم ولی منصفانه نظرتونو بگین

سال 87 ازدواج کردم و الان دوتا پسر دارم از وقتی وارد زندگی مشترک شدم با مادرشوهرم توی یه خونه زندگی کردم و تنها حریم خصوصیم یه اتاق 6 متری بود ولی بقیه ی چیزها مشترک. سال 97 تو همون حیاط برای خودمون خونه ساختیم. زندگیه خیلی خوبی دارم و با همسرم هیچگونه مشکلی ندارم ولی مادرشوهرم پیره و حدود 78 سالشه و اینم بگم از همون سال 87 تا الان سفره ی غذامون مشترک هست و یاد ندارم تنهایی حتی از موقعی که خونمو ساختم جدا غذا درست کرده باشم. به این دلیل که واقعا مادرشوهرم بیش از حد وابسته ی ما هست و اصلا حتی برای یک ساعت دوریمونو نمیتونه تحمل کنه. و الان به مشکلی که برخوردم خیلی خیلی خسته ام چون خودم شاغلم و از 5 صبح تا 5 عصر سرکارم وقتی از سرکار میام تازه مهم ترین کارم تو خونه شروع میشه مادر شوهر پیر دوتا بچه خانواده ی همسرم که گهگاهی دلشون هوای مادرشونو میکنه خانواده ی خودم و هیچ کدوم هم وقت شناس نیستن تو رفت و آمد. و با همه ی این سختی های همیشه لبخند به لب داشتم و دوست نداشتم اوقات خودمو و همسرمو بچه هامو تلخ کنم. ولی جدیدا خسته شدم

به مادرشوهرم گفتم میخوام از این به بعد تو خونه خودم باشم و بچه ها هم هر خرابکاری میکنن تو خونه ی خودم باشه و شما اذیت نشی چون خب پسر بچه ان و خوب شیطون و مادرشوهر گاهی اوقات از کوره در میره و دعواشون میکنه... کلی گریه کرد گفت منو تنها نذارین... درصورتی که اون طرف حیاط هستم ولی از این تداخل و از این شرایط خیلی خسته شدم میشه کمکم کنید 

نمیدونم موندنم و تحمل کردنم درسته یا اینکه دارم خودمو داغون میکنم؟

البته به همسرم هم گفتم انگار خیلی حرف زشتی زدم با اینکه حق رو بهم داد و گفت با مادرم صحبت میکنم ولی خیلی خیلی ناراحت شد 

اینم بگم مادرشوهرم از این خانومهایی هست که اصلا دوست نداره بره خونه ی دختراش یا پسراش بمونه و همسرم هم هیچوقت اجازه نمیده که مثلا اونا هم یه مدت نگهش دارن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی ی کارگر بگیری برا خونت اگ هرروز نمیتونی حداقل هفته یکی دوبار. اینجور کارت سبکتره. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ببخشید تحربه ای ندارم

چ امضای خوبی داری عزیز!

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اییین همه سال تحمل کردی چن صباح دیگم روش .... بخدا از دعای خیر مادرشوهرته ک میگی هیچ مشکلی نداری با شوهرت.

ب حرف اینام ک میان میگن مادرشوهر اله بله گوش نکن ب همون لبخند رو لبت ادامه بده 

اگر صبوری کنی خدا برا خودت جیران میکنه 

اون بنده خدا هم سن و سالی ازشون گذشته 

از خدا بخواه که خودش یه راه خوب جلو پات بذاره 

میدونم کسی که شاغله خیلی خسته میشه و کار خونه خودشم به زور انجام میده 

وقتی اونا میان اصلا دلیلی نداره که حتما شما هم اونجا باشین 

وقتی رفتن یه سر به مادر شوهرت بزن و برو به کار و زندگی خودت برس🌸🌹❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

ب خلطر سنش خیلی عادیه عصبی بشه وقتی دوستتون داره ودوریتون سخته براش گناه داره فک کن مامان خودته. ب نظرم بزا بچه ها فقط توی یکی ازخونه باشن ک بخوای ی جا رو مرتب کنی. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد