2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا کمکم کنین گیج شدم

164 بازدید | 16 پست

سلام من یازده روزه از پری گذشته بود بی بی زدم و مثبت شد فردا رفتم آزمایش ک بتام 22455بود وچون  لک کمی داشتم دکتره همون روز فرستادسونو ساک  وکیسه زرده معلوم شد ولی جنین نه سونوگرافی هم گفت 6 هفته ویک روزده دکترم گفت بریه هفته دیگ بیا ولی باید دیده میشدبااین بتا 😔حالا من دیروز وامروز بازبی بی چک زدم کمرنگ ترازاولی شد ینی داره سقط میشه بتامیادپایین؟عکساشونو میزارم نظربدین 

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

نه بتات خوبه نگران‌نباش

نگران‌نباش اندفعه بری دیده میشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فک کنم جنین تشکیل شده که کمرنگ شده  وقتی بارداری قطعی میشه بی بی دیگه خطا میده

واقعا بخدا دارم میمیرم

منم تو پنج هفته رفتم دیده نشد..تو 8قشنگ مشخصه بعدشم تو آزامیش دادی دیگه چرا بی بی میزنی

آخه میگن اگ بتابره بالا ینی جنین تشکیل شده 

منم دیروز با حساب خودم شیش هفته و پنج روز رفتم سونو فقط کیسه زرده بود جنین نبود

گفت دوباره کی بری

آخه میگن اگ بتابره بالا ینی جنین تشکیل شده 

تشکیل شده ..ولی دیده نمیشه

منم تا بشم 8هفته خیلی استرس داشتم...ولی تو بیشتر سونو اولی ها اینجوری میشه ...بعد که میری درست میشه

اصلا استرس نداشته باش...من که تاآخر حاملگیم مردم وزنده شدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

تشکیل شده ..ولی دیده نمیشه منم تا بشم 8هفته خیلی استرس داشتم...ولی تو بیشتر سونو اولی ها اینجوری می ...

ب خدا حالم خیلی بده ازیه طرف خودموامیدوارمیکنم ازیه طرفم میگم بهش فک نکن اگ سقط شه بدجورداغون میشم

ب خدا حالم خیلی بده ازیه طرف خودموامیدوارمیکنم ازیه طرفم میگم بهش فک نکن اگ سقط شه بدجورداغون میشم

ببین اینو بهت بگم یعنی هر چی خدا بخواد همون میشه

باخودت تمرین کن که آرامش داشته باشی...به خودت استرس وارد نکن که آخرشم خودت صدمه میبینی

به من تو 25هفته گفتن بچت مشکل داره ...تا آزامیش بدی معلوم شه میشه 28هفته دیگه نمیتونی هم بندازی بچه رو من و همسرم چه روزایی که نکشیدیم...الان دخترم صحیح وسالم کنارمه

یادم میفته میگم چقد من عذاب کشیدم بیخودی خودمو ناراحت کردم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

ببین اینو بهت بگم یعنی هر چی خدا بخواد همون میشه باخودت تمرین کن که آرامش داشته باشی...به خودت استر ...

آره واقعا روزای سخته فقط ب خودش سپردم خودش معجزه دکرده خودشم نگه میداره انشالا

آره واقعا روزای سخته فقط ب خودش سپردم خودش معجزه دکرده خودشم نگه میداره انشالا

ایشالله..نگران نباش