2777
2789
عنوان

خون در ادرار

190 بازدید | 22 پست

سلام..من گاهی اوقات تو ادرارم خون هست.سوزش و خارش هم دارم..حالا نمیدونم پیش چه دکتری باید برم؟متخصص زنان؟یا اورولوژ؟؟لطفا راهنماییم کنید

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

برو متخصص زنان. آزمایش مینویسه. آب هم زیاد بخور

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنان برو احتمالا بدنتم خیلی کم آبه

نمیدونم..هر چن وقت ی بار تا یک هفته اینجوریم...

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
برو متخصص زنان. آزمایش مینویسه. آب هم زیاد بخور

اب خیلی میخورم..الان شهرستانم.میشه خودم انتی بیوتیک استفاده کنم تا برگردم شهر خودم؟

ضعف و بی اشتهایی وشل شدن عضلات هم داری؟

نه..فقط سوزش .گاهی اوقاتم درد زیر شکم و پهلوهام

زنان برو... دختر داییم اینطوری شد. عفونت بود باکیسه

ممنون عزیزم.تا شنبه تحمل کنم،بعد میرم😘

سلام منم یه مدتی همینجور شدم پیش چنتا دکتر رفتم یکی گفت کیست داری یکی گفت سنگ کلیه یکی گفت عفونت آخرش فهمیدم مشکلم عصبیه ولی شاید شما علتش فرق کنه

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
سلام منم یه مدتی همینجور شدم پیش چنتا دکتر رفتم یکی گفت کیست داری یکی گفت سنگ کلیه یکی گفت عفونت آخر ...

من تاحالا دکتر نرفتم..برم ببینم چی میگن😔

آخ آخ یه بار نصفه شب دچار این مشکل شدم همراه با درد وحشتناک زیرشکمم.هی از این بیمارستان به اون بیمارستان😣

سونو کردن گفتن عفونته

خداسلامتی بده بهت عزیزم🌸حتما برو دکتر

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤