2777
2789
عنوان

دخترم تو خواب گریه میکنه

499 بازدید | 54 پست

دخترم ۳ سالشه تو خواب گریه میکنه،ی ۵ دیقه پیش گریه میکرد میگفتم چی شده؟تو خواب ج میده،میگفت:لیف ام گو😂😂الان باز گریه کرده و میپرسم چیشده میگه سکه میخوام😶(اینم اثر تبلیغ های تلویزیونی ک میگه ۵۰۰ تا سکه واسه ۵۰۰تا خونواده)🤣

دختر من دیروز گریه میکرد بغلش کردم کلی میگفت خواب بد دیدم گفتم چی گفت تو نزاشتی ب آشغالا دس بزنم!

تازه خوابش تعبیر هم شد دیروز به ی چیز کثیف دست زد کلی دعواش کردم

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂مال تو خوبه 

شوهرمن تو خواب میگه اومد اومد میگم چی 😐میگه چرا منو بیدار میکنی😕امروزم من داشتم پهلو به پهلو میشدم یه هویی منو گرفته میگه میخواستی بری حموم😂😂میگم چی میگی میخنده بعدش میخوابه 😐امروزم اگه بهش بگم عمرا زیر بار نمیره 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

حالا دختر من تو خواب خنده های زیاد میکنه، اصلا تو بیداری اینجوری نمیخنده، گاهی هم تو خواب چشماش باز میشه و میخنده ولی اصلا منو نمیبینه، و دوباره می‌خوابه، نمیدونم اینجوری میشه بیدارش کنم یا نه

دختر من دیروز گریه میکرد بغلش کردم کلی میگفت خواب بد دیدم گفتم چی گفت تو نزاشتی ب آشغالا دس بزنم! ت ...

اره وقتی طول روز دعواش کنم گریه میکنه شبا.و میگه ک نمیخورم دوست ندارم یا ... ولی اینبار جتلب بود برام ک خواب چی میبینه😁

پسر منم ۴ ، ۵ سالش بود  تو خواب گریه میکرد الان ۷ سالشه ندیدم تو خواب گریه کنه جدیدا کارتون و کلیپهای خنده دار واسش میزارم تو خواب میخنده همه مون اینجوری میشیم طول روز هرکاری انجام بدیم شب خوابشو میبینیم