2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت نامزد بودید

یه هفته صیغه ۲۱ ماهم نامزد موندم شب عروسی رابطه کامل داشتم من خودم دلم ‌میخواست ۳ ماه صیغه بمونم بهتر بشناسم مامان بزرگم اجازه نداد گفت خوب نیست دختر زیاد صیغه بمونه😐

من یه هفته صیغه موندم با خونواده شوهرم اینا برای آشنایی بیشتر رفتیم بیرون چنان تو ماشین خودمو جمع جو ...

آفرین به ا دبت عاشق اون سه نقطه شدم😆

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
والا دیگه چیکار کنم با اینکه بچه هم دارم حجب و حیا نمیزاره که 😉😅

ای جانم خوشبخت شید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من حتی بابعد عقدم قبول نمیکنم همش سراین موضوع بحثمون میشه میگه هنوز به انتخابت شک داری

عزیزم میتونی بهانه بیاری مثلا بگو مامانم قسمم داده که تا شب عروسی بکارتم رو حفط کنم . یا هر بهانه دیگه ای که خودت میدونی . 

عزیزم یه پیشنهادی خواهرانه بهت میکنم . حتما قبل از عقد برید ازمایشگاه و ازش بخواه آزمایش زگیل تناسلی و تبخال تناسلی بده‌ . متاسفانه خیلی زیاد شده و خیلی از دختر خانم ها بعد از ازدواج متوجه میشن که دیگه فایده نداره و خودشون از شوهرشون گرفتن 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد