2777
2789

۶ جلسه ای میشه دقیق ومنظم میرم با دستگاه ۲۰۱۹ الکساندرایت این ماه دوباره برگشتن موهام

تا ماه پیش خیلی جاها ریخته بود

نکنه مشکل هورمونی چیزی دارم!!! 

اونجا بهم گفتن که یه جلسه برگشت مو داری دوباره کامل میریزه 

تا چندجلسه پس باید برم؟؟؟؟؟؟؟

البته درجه پایین میزنه ها تحملم کمه ولی ریخته بود خیلی جاها

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۸جلسه رفتم تک وتوک میان ولی درجه بالا ۵۶ زدم. از جلسه ۶به بهد سه ماه یه بار باید بری

اهان ۵۶ همه جا رو میزد؟پس اونوقت من خیلی کمم 

فقط موندم چرا برگشتن موها واقعا کلافه شدم

منم 9 جلسه رفتم همینجور ک شما میگی شد، پوستمم به شدت حساس ونازک و آسیب پذیر شده ،دیگه حوصله ادامه دادن ندارم پودر موبر استفاده میکنم اصلا از اولش نباید میرفتم لیزر البته پوست من خیلی حساسه

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
منم 9 جلسه رفتم همینجور ک شما میگی شد، پوستمم به شدت حساس ونازک و آسیب پذیر شده ،دیگه حوصله ادامه دا ...

نه من حساس نیستم تاحالا اتفاقی نیوفتاده

۹ جلسه که باید کلا نابود میشدن‌موها

دنبال دلیلش نگشتی ببینی چرا برگشتن؟؟؟

نه من حساس نیستم تاحالا اتفاقی نیوفتاده ۹ جلسه که باید کلا نابود میشدن‌موها دنبال دلیلش نگشتی ببین ...

نمی‌دونم ولی اصلا نمیزاشتم درجه بالا بزنه برام تحملشو اصلا نداشتم شاید بخاطر اونه 

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
اهان ۵۶ همه جا رو میزد؟پس اونوقت من خیلی کمم  فقط موندم چرا برگشتن موها واقعا کلافه شدم

نه فقط زیر مایو و زیر بغل میزنم. آخه موها سه دوره دارن. رشد. استراحت .نهفته. حتما باید هر مرحله از مو لیزر بشه. نگران نباش بعد جلسه ششم بهتر عمل میکنه

ان شاالله همگی خوشبخت و خوش روزی میشین⁦☺️⁩
میشه درمورد این درجه توضیح بدی عزیزم تفاوتش توی درد و قیمت و تاثیرش چجوریه؟

تفاوتی تو‌قیمت نداره همونه. دردش یکم بیشتره. هر جلسه که میری چند درجه باید بیشتر بشه لیزر که بهتر تاثیر بزاره

نه فقط زیر مایو و زیر بغل میزنم. آخه موها سه دوره دارن. رشد. استراحت .نهفته. حتما باید هر مرحله از م ...

درسته اخه تو این جلسات هردفعه قسمتی میزیخت ولی اینکه یهو این ماه برگشت واقعا باز خسته شدم چون من ریش هم دارم زیر گردنم دوسه تا تار بود زیاد شدن گریهام گرفتع واقعا میترسم برگردن باز دوباره هی الکی برم

نمی‌دونم ولی اصلا نمیزاشتم درجه بالا بزنه برام تحملشو اصلا نداشتم شاید بخاطر اونه 

اها شاید منم مثل شما هی میگم درجه رو کم کن نمیتونم از این ماه دیگ باید تحمل کنم کلافه شدم بااین پشما

درسته اخه تو این جلسات هردفعه قسمتی میزیخت ولی اینکه یهو این ماه برگشت واقعا باز خسته شدم چون من ریش ...

نگران نباش موهات اگه کلفت و سیاه باشندحتما میرن

سلام استارتر عزیز میشه کمکم کنی گفته بودین تاپیکی اضطراب داشتین چطور حل شد دارو خوردین؟

سلام عزیزم متوجه نشدم!!!