2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی کسی توقع نداره عزیزم الان دوران عقد ک طولانی شده بخاطر همین گرونیه فردا میری سر خونه ...

اصلش هم همینه جهزیه باید وسایل اولیه باشه واسه شروع زندگی بعد باهم به هرچی خواستن برسن ولی نامزد من انقدر پررو بود از وسایلم ایراد میگرفت ک چرا ایرانی خریدی تازه میگفت اینده اگه وسایلت خراب شد بابات باید عوضشون کنه

من یه چیز رو نمیفهمم چرا وقت عروسی و طلا و خونه و کلا وظایف سمت داماد میشه همه میگن پدر و مادرش وظیفه ندارن و خود پسر در حد توانش هرچقدر تونست انجام بده و نداد هم عروس حق گله و توقع نداره. بعد به جهاز که میرسن پدر بدبخت عروس باید هرچی داره و نداره بذاره و کلی زیر بار قسط و قرض بره که دهن خانواده شوهر رو روی دخترش ببنده! وگرنه خانواده شوهر تیکه بارون میکنن و زندگی رو زهر میکنن به کام دختر بیچاره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

وسیله هات کامله حالا برای راحتی خودت لباسشویی و مبل راحتی جفتش میشه ده تومن بگیر. اونم بخاطر اینکه ظاهرا حساسی و همش خودت راسر زنش نکنی وگر نه اگه میتونی که همینم زیاده. بهش فکر نکن بالاخره هر کسی ی سلیقه ای داره.