2777
2789
عنوان

اولین شبه اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست

چقد سخته خونه ای که یه روز با هزار آرزو ترک کردی برگردی با دل پر والا من همیشه به شوهرم گفتم هیچوقت توی دعوا منو ننداز بیرون که مجبوربشم برم خونه پدرم چون من اونجا فرار کردم

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
چقد سخته خونه ای که یه روز با هزار آرزو ترک کردی برگردی با دل پر والا من همیشه به شوهرم گفتم هیچوقت ...

خیلی سخت بود...خیلی

نمیدونی با چه حالی لباس و کتابامو جمع کردم. داغون

ولی دلتنگ شوهرم نیستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من زنشو خیلی اذیت میکنه ولی زنش اصلا نمیره خونا ی باباش

خدا رحمش كنه چرا طرف زن داداشتو نميگيرين جاييو نداره طفلي حتما

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خیلی سخت بود...خیلی نمیدونی با چه حالی لباس و کتابامو جمع کردم. داغون ولی دلتنگ شوهرم نیستم...

بچه نداري طلاق بگير خداي با يه بچه بعدا نخاي طلاق بگيري اون بچه اسيب ميبينه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نه چون روی اومدن نداره .میدونن من کوتاه نمیام من قهر نکردم اون بدون دعوا رفت منم مجبور شدم بیام خونه ...

مشکلتون چیه ؟؟ بچه هم داری؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره اشتباه زیاد داشتم خیلی وقته عاقل شدم عزیزم

خدارو شكر الهي هميشه دلخوش باشي

به من ربطی نداره اخه

😞

خیلی سخت بود...خیلی نمیدونی با چه حالی لباس و کتابامو جمع کردم. داغون ولی دلتنگ شوهرم نیستم...

میدونم یه حس سرباری بهت دست  میده تموم پچ پچ ها رو گوش میدی نگاه‌ها رو زیر نظر داری انگار منتظر یه حرفی که بشکنی😔😔😔😔

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
کار ما از قهر توی خونه گذشته...شکنجه روحیم میده

میشه ی نمونه بگی عزیزم..من اوایل زندگی شوهرم خیلی بچه ننه بودوعصبی بودکمی ولی بخدادرست شد.الان دیگه صداشم. بالانمیبره.هرروزمیگه خیلی دوستت دارم.ببخش ک اذیتت کردم.آخه شوهرمن خیلی زودجوش بودولی ب مروردرستش کردم

مشکلتون چیه ؟؟ بچه هم داری؟؟

دوتا دارم باردارم هستم . مشکلی نداشتیم اصلا حرف من منطقیه خونه داره خواهرش و دوماد مفت خورشون نشسته توش من مستاجرام گفتم خونتو پس بگیر خودمون بریم بشینیم که گفت باشه و رفت و نیومد گفت طلاق 😐 منم گفتم چشششششم مهریه امو اجرا گذاشتم الان ریدن خودشون چون بچه هام رو سرشونن و حسابی اذیتن