2777
2789

سلام چند ماه رفتم دکتر دارو و رژیم غذایی داده برا پسر دار شدنم 

یه دختر دارم روزی هزاربار بار خدا را شکر میکنم بخاطرش ولی چون خانواده شوهرم برادر شوهرم یکیش سه دختر داره با  اون یکی هم فعلا یه دونه داره برا این گفتم برم دکتر دومی پسر بشه اما همش احساس بدی دارم میگم نکنه خدا از دستم ناراحت بشه 

من میدونم بدون حکم خداوند برگ از دخت نمیفته اگه اون نخواد نمیشه ولی دوست داشتم تلاش خودمو بکنم دیگه هر چی خدا بخاد 

ناراحت نباس اگر صلاح باشه خدا بهت میده 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ته تهش هر چی خدا بخواد همون میشه،چرا ناراحتی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته..دکتر و دارو هم وسیله هایی برای جاری شدن حکمت خدان

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿