2777
2789

ماهم همینطور..زنگ زدیم گفتن صبر کنید میاد

البته اول باید بری داخل نرم افزاری کارگزاری مربوطه، بزنی تغییر کارگزاری ناظر ...و نماد دارایکم رو وارد کنی و داخل توضیحات بنویس انتقال پرتفو و ثبت

بعد منتطر بشی که بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با آپ خریدی پرتفوی نمیاد مگه اینکه بری قسمت تغییر کارگزار اونجا تغییر بدی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

زدم ولی رد کرده، دوباره زدم هنوز خبری نیست

یکهفته طول میکشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ماهم همینطور..زنگ زدیم گفتن صبر کنید میاد البته اول باید بری داخل نرم افزاری کارگزاری مربوطه، بزنی ...

زدم، قبول نکرده رد کرده، حالا دوباره زدم خبری نیست

ماهم همینطور..زنگ زدیم گفتن صبر کنید میاد البته اول باید بری داخل نرم افزاری کارگزاری مربوطه، بزنی ...

ببخشین شما اون قسمت که زده اخرین معمله نزد کارگزاری یا تصویر تحویل داده کدومو زدین؟