2777
2789

سلام

من چند وقته بعنوان ازمایشی در یه دفتر وکالت مشغول کار شدم

امشب باهام قرارداد دائم یکساله بست، ازمن یه چک بتاریخ امروز در وجه خودش بمبلغ ۵۰میلیون تومان(جهت حسن انجام کار)  گرفت 

گفت چک حسن انجام کاره برای ضمانت

چک جوری تنظیم شد  که میتوانه فردا ببره بانک بزاره اجرا

مگه چک حسن انجام کار یا ضمانت اینطوری نیست که

بدون مبلغ  باشه و روش بنویسه این چک جهت ضمانت میباشد و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد 

مگه نباید اینطوری باشه؟

خدایا،مرا آن ده که آن به

به گفته ی خودش وکیل معروفیه 

ولی من میترسم نکنه از اینا باشه که منشی میگیره چک میگیره ازشون بعد میزاره اجرا طرف بدبخت بشه؟

من از اگهی دیوار پیداش کردم

خدایا،مرا آن ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا چک باید بدون تاریخ باشه و در قسمت در وجه باید قید کنید موضوع صدور چک چیه

چک تاریخ امروز زده شد 

قسمت مبلغ نوشت  ۵۰ میلیون تومان در وجه ...(خود وکیل) بابت حسن انجام کار 

امضا کرد و تحویلش دادیم

خدایا،مرا آن ده که آن به
تو قرارداد نوشته شده چک بابت ضمانته؟

تو قرارداد نوشت یک چک بعنوان حسن انجام کار تحویل گرفته شد در صورت اثبات قصور یا تقصیر از ناحیه طرف دوم قابل وصول از طرف اول میباشد

خدایا،مرا آن ده که آن به
منشی دفتر شدم 

چک خیلی خطرناکه و باید حواستو جمع کنی اول ...

تو قرارداد از چک و دلیل صمانت باید قید شده باشه 

مبلغ و تاریخ قید بشه حتما حتما حتما نوشته بشه این چک بابت چیه وگرنه هر کاری با اون چک میشه کرد ..در وجه طرف نوشتی چون

چک تاریخ امروز زده شد  قسمت مبلغ نوشت  ۵۰ میلیون تومان در وجه ...(خود وکیل) بابت حسن انجا ...

ایرادی نداره موضوع صدور چک قید شده

ولی ازش بخواین داخل قرارداد هم موضوع دریافت چک و شماره چک درج بشه

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
چک خیلی خطرناکه و باید حواستو جمع کنی اول ... تو قرارداد از چک و دلیل صمانت باید قید شده باشه  ...

تو قرارداد نوشت یک چک بعنوان حسن انجام کار تحویل گرفته شد در صورت اثبات قصور یا تقصیر از ناحیه طرف دوم قابل وصول از طرف اول میباشد

خدایا،مرا آن ده که آن به
شماره چکم بنویسه ..اوکی هست

شماره چک نوشت

من میگم نکنه ببره الکی بزاره اجرا بگه من قصور کردم پنجاه تومن بخاد ازمن بگیره

البته وکیل شناخته شده ای هست 

ولی من از وکیلها خیلی میترسم هزارتا بند و تبصره حفظند که من از همه جا بی خبر هیچی بلد نیستم متهم شناخته نشم؟

خدایا،مرا آن ده که آن به