2777
2789

سلام دوستان گرامی 🌺🌺

این یه داستان واقعیه ، من شخصا خیلی از خوندنش متحیر شدم و لذت بردم .با خودم فک کردم اگر من بودم چند درصد ممکن بود اینقدر سریع و در لحظات حساس ، چنین تصمیم سخت و درستی رو بگیرم .

شما اگه بودید چند درصد ممکن بود مثل فرناندز اینجور تصمیم بگیرید ؟؟☺☺

هنر مادر ایوان

((دونده کنیایی ))نفر اول است و تا خط پایان ده متر فاصله دارد که با خیال اینکه از خط پایان عبور کرده، می ایستد! ((فرناندز )) که نفر دوم و پشت سر او بوده متوجه اشتباه او می شود، ابتدا به او اشاره می کند که خط پایان آنجا است! وقتی می بیند که او متوجه زبان او نمی شود، حریف را هل می دهد و پشت سر او می دود! موتای به عنوان نفر اول از خط عبور می کند و فرناندز دوم می شود! همه اینها طی چند ثانیه اتفاق می افتد! خبرنگار از فرناندز می پرسد که برای چه این کار را کردید!؟ پاسخ می دهد رویای من این است که روزی همه ما اینچنین زندگی اجتماعی داشته باشیم! خبرنگار قانع نمی شود ولی چرا اجازه دادید دونده کنیایی اول شود!؟ می گوید من که اجازه ندادم! او خودش داشت اول می شد! خبرنگار اصرار دارد که اما شما می توانستید اول شوید! ایوان نگاهی به او می اندازد و می گوید درست، اما حاصل آن پیروزی چه بود؟ آن مدال چه افتخاری برای من داشت!؟ مادرم چه فکری در مورد من می کرد!؟ اولین عکس العمل من از خواندن این گزارش اشک بود! خیلی به هنر مادر ایوان فکر کردم! به رویایی که در وجود فرزندش پرورانده و به رابطه عمیقی که با او ساخته است.👌👌🌺🍀🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

خیلی قشنگ بود ولی حیف ک تو دنیای ما وقتی میبینن کسی داره پیشرفت میکنه تمام تلاششونو میکنن تا جلوی حرکتشو بگیرن 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ بود ولی حیف ک تو دنیای ما وقتی میبینن کسی داره پیشرفت میکنه تمام تلاششونو میکنن تا ج ...

متاسفانه همینطوره 😔

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

@mamari77  

عزیزم ببخشید اینجا تگت کردم 

کاش در ادرس دادن به ایشون احتیاط کنی 

میبینی که میگه شوهرش چجور ادمیه و شما هم تازه با همسرتون به ارامش رسیدید 

خدایی نکرده ممکنه برای شما مزاحمتی ایجاد بشه 

بازم هرجور صلاح میدونی 🌺🌺