مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 عنوان آموزش انگلیسی 108 بازدید | 6 پست خانوما شما اگه یه پیج آموزش زبان رو دنبال کنید بیشتر دوست دارید اون استاد فیلم آموزشی ضبط شده بزاره تو پیچش یا هر شب یه تایم خاص لایو آموزشی بزاره ؟؟کدوم رو ترجیح میدید؟؟پیشاپیش ممنون از نظراتتون😘😘 1399/04/10 | 21:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 من بیشتر دوست دارم که استاد یک پلن برای آموزش داشته باشه مثل این پیج هایی نباشه که عین قارچ س ... اره منظورتون متوجه میشم 99درصد پیجای اینستا فقط یه جمله یا اسلنگ پست میکنن اصلا تو پیجشون خبری از آموزش گرامر یا لغات نیستمن میخام مطابق با یه کتاب خاص جلو برم هر شب یه یونیت آموزش بدم
مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 من بیشتر ترجیح میدم نحوه زبان خوندن درست رو یاد بده و اینکه چطوری تو پروسه یادگیری با انگیزه بمو ... اره یه حالت روتین باشه و مخاطب رو درگیر و پیگیر کنه بهتره
مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 نمی دونم چه روشی خوبه من خودم دارم به صورت خودخوان میخونم به نظرم اگه خواستین لغت اموزش بدین مثل ... کتاب Oxford word skills رو میشناسید؟
مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 بله خب میدونید که این کتاب در سه سطح هست من میخام از basicشروع کنم بنظرتون چطوره؟
مهساسلطان مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 یه چیز دیگه من خودم جذب استادی میشم که لهجه بهتری داشته باشه فکر کنم اگه بعدا بخوای از طریق پیجت زب ... اره قطعا لهجه تاثیرگذارهولی چون من دارم گرامر و لغات رو از سطح پایه شروع میکنم به آموزش دادن نمیشه زیاد انگلیسی صحبت کرد چون برای زبان آموز این سطح فهمیدنش مشکلهمن میخام طرف مقابلم کاملا ملتفت بشه که داستان از چه قراره