2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288187 بازدید | 36895 پست

گزارش#

@هستی،بانو

۴۴روزمانده# تا زیبایی

فست

ناشتا اب وابلیمو

صبحانه.خیار وگوجه وپنیر

ناهار.دوقاشق خورشت سبزی بایه کف دست سنگک

میان وعده.یه تیکه کوچولو ذرت

شام.یه کاسه ماست.کاهو.گوجه

کالری مجاز۷۰۰

کالری مصرفی۶۸۹

ورزش هوازی✔

چالش اب✔

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
@مامان_الیساهستم2     گزارش#   سلام سلام سهیلا جونم. عیدت مبارک گلم.😘😘 گزا ...

سلام ایلین جون.عیدخودتم مبارک عزیزم

گزارشت مث همیشه عالی و بی نقص.

فقط کاش خیارشور نمیخوردی. روزای قبل از وزنکشی خیارشور و غذاهای شور و سنگین نخور. ورزش قدرتی هم سعی کن انجام ندی هوازی کار کن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوکی گلم💛💛

سلام عزیزم خوبی فداتشم دلم خیلی برات تنگ شده نمیدونم چطوری شد میخواستم گزارش بدم تو روتگ کردم اصلا فراموش کرده بودم که سر گروهم هستی جونه دوباره ویرایش زدم ان شاالله هرجا که هستی خوش وخرم باشی😘😍

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
گزارش# سلام عزیزم... ناهار=انگور+۲ کف دست نان لواش=۴۹۶ کالری شام=آبگوشت ۱ لیوان=۲۴۰ مصرفی=۷۳۶/م ...

سلام عزیزم

فست خوبی داشتی افرین.

عیبی نداره .روز قبل وزنکشی ورزش قدرتی نکنی بهتره.

هوازی باشه خوبه.مثلا پیاده روی

سلام عزیزم خوبی فداتشم دلم خیلی برات تنگ شده نمیدونم چطوری شد میخواستم گزارش بدم تو روتگ کردم اصلا ف ...

سلام نازم قربونت برم😙😙😙

منم خیلی دلم واست تنگ شده عزیزم 

اخی ممنون ک یادم بودی😍😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش# @هستی،بانو   ۴۴روزمانده# تا زیبایی فست ناشتا اب وابلیمو صبحانه.خیار وگوجه و ...

😍😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزکم عیدت مبارک انشاءالله تمام روزات عید باشه🌺🌸🌹 ۴۳رو ...

سلام عششقم

عید تو هم مبارک گلی.

گزارشت عالی.

میگم رازیانه داری اسیاب کن با ماست بزن صورتت ببین چی میده بهت. من رازیانه خریدم ماست بخرم امتحان میکنم.

آخی.. انگاری مادر شوهرت مهربونه😉

اره سميه خيلي 

خيلي دوسش دارم مظلومه

يه بديايي هم دارنا ولي خوبياشون بيشتره من اصلا نميتونم واسشون قيافه بگيرم يا قهر بمونم خيلي سادست بنده خدا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام عزیزم خیلی عالی بود. باریکلا. فقط کالریتو پر نکردی. استپ میشی

سلام سهیلاجان ببخشدمن امروزاصلانتونستم فست باشم پریودشدم اصلاازدردوحالم بدبودچیزی نخوردم فقط زنجبیل چای نبات وکمی بزورمرغ خوردم دوروزکمردردبودم 😔

اره سميه خيلي  خيلي دوسش دارم مظلومه يه بديايي هم دارنا ولي خوبياشون بيشتره من اصلا نميتونم و ...

❤️❤️❤️عالیه که با هم خوبید.

هیچکسی ۱۰۰ درصد خوب نیس.. همینکه خوبی‌هاش از بدی هاش بیشتره، خوبه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

انگيزه#  

من زمان چاقيم يه شلوار پارچه اي ازين قد نود چاك دارا خريدم سايزه ٤٦/48 😱😱😱 اصلا سايزم نداشتن اونايي كه خوشم ميومد 

جديدا يه شلوار پارچه اي خريدم سايز ٤٠ 

چهلش ازين بزرگا نيست از اين كوچيكاس كه به ٣٨ ام ميخوره يدونه تك سايز مونده بود تنم شد برداشتم

هيچوقت فكر نميكردم يروزي ازين تك سايزا تنه منم بشه

شلوار جينمم سايزش ٣٨/٤٠ شده ولي باز با خودم ميگفتم حتما كش داره يكم بخاطره اون اندازمه وگرنه منو سايز ٤٠

ولي پارچه اي كه اصلا كشم نداره خريدم فهميدم سايزم واقعا بين ٣٨ و ٤٠ شده

خيلييي خوشحالم اميدوارم شما هم از اين خوشحاليايه سايزي ببينيد دوستايه بامداديه من🤗🤗🤗🤗

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

انگيزه#   من زمان چاقيم يه شلوار پارچه اي ازين قد نود چاك دارا خريدم سايزه ٤٦/48 😱😱😱 اصلا ...

چه حس غرور امیز و افتخار امیزی..

باریکلا به ارادت. 💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم عیدت مبارک 💚

عزیز جان امروز روزه بودم. از افطارمو میگم 

عزیز یکم خورشت بامیه و چایی و قند و نصفه پیتزا خوردم .

افطارم یکم نون و پنیر و خیار گوجه .

بعدش الو و شفتالو و الو سیاه خوردم.

عزیزم مجازم ۱۱۰۰ تا 

مصرفیم هم ۱۱۰۰ تا 

عزیز جان فردا شاید نتونم بموقع اعلام کنم . اما وزنم ۷۴.۹۰۰ شده .و اینکه سلامت باشی زحمتت دادم 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻