2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288159 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396     ۵۱روز مانده تا هدف سلام سمیه جون ناشتا چای سفید و لیموترش و عسل صبحانه ...

گلم همین ورزشاتم عالیه👌 افرین

راستی امروز چالش جدید چای سبز هم داریم😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون از راهنماییت 

فدااات دااا🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

فست

صبحانه:چای+خرما+نان۱کف+پنیر(۱۲۷)

ناهار:خوراک‌لوبیا+کاهو(۲۱۰)

میانوعده:شلیل+سیب+چای سبز+کشمش+خربزه(۱۹۰)

شام:شیر+عسل(۹۶)

مصرفی:۶۲۳

مجاز۷۰۰

ورزش:رقص+چالش ران+حلقه

آب۸لیوان👍

چالش اب ولرم👍

چالش چرخش روسی👍

چالش چوبم ک دیگ‌تموم شد👍

چای سبز👍(میخورم گلم ولی ب صورت نمیزنم چون بادارچین و زنجبیل وتخم‌کتان و زیره دم میکنم 🥴)

چالش گلاب👍

۵۱روزمانده تالاغری وجذابیت😍👍

@خانومه_مانكن    

@سمیه1396    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
 سلام‌گلم..عید خودتم مبارک نکنه رو ابجیت داری امتحان میکنی😂 یا خودت؟؟

سلام عشقم 😘😘♥️

اره دقیقا رو ابجیم 😬😬 جوون مردمو حذف کردید رفت موش آزمایشگاهی شد 😆😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وای چه عالی   آی ام یک چاقالو     منم مجرد بودم 40بودم الان 48     ...

چاقالو نیستی. ی مقدار اضافه وزن داری ک اونم با اراده اهنین ک داری میداریش کنار و ب وزن و اندام ایده آلت میرسی .

چندکیلویی. قدت چنده

چاقالو نیستی. ی مقدار اضافه وزن داری ک اونم با اراده اهنین ک داری میداریش کنار و ب وزن و اندام ایده ...

فدات عزیزم 

قدم 166

وزن اول 92 هفته قبل 85بودم 

خاموش دنبال میکنم از تیرماه

سلااام خوشگلای من خوبید عیدتون مبااارک 😘😘😍♥️♥️♥️♥️ بچه ها کیا موافقن با یه روش جدید رژیم بگیریم& ...

هر چی باشه فقط کم کنیم از شر این شکم راحت بشیم پایه ایم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
بچها عروسی پسرعمه م اخر هفته س من .... نمیرم عروسی😑😑😑بخاطر کرونا اخه حالا ک وقت عروسی نیس چرا ب ب ...

نه اصلا منم باشم نمیرم حالا عروسی هر کی هم باشه

تماس مسگیرم عروسیشونو تبریک میگم دلیل نرفتنمم میگم

روز ب روز آمار مبتلاها داره بیشتر میشه پس ریسک نمیکنم خودمو و خانوادمو تو خطر نمیندازم

😊😊😊😊😊😊😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿
ای بابا چقدر بد زود خوب شو      چند روز برات غیبت موجه می زنم هر وقت اوکی بودی بی ...

سلام عزيزم 

من هنوز كامل خوب نشدم 

ولي بهترم اومدم يه سري بزنم ببينم چالش جديد چيه كه اگه بتونم انجام بدم

ببخشيد من گزارش ندادم

واقعا حالم خوب نبود

ايشالله بتونم از فردا ميام 🙏🏼🙏🏼💛💛 💛

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

گزارش#  

٥١روزتا_خوش_اندامي#  

فست#  

صبحانه خواب بودم

ناهار:خوراك لوبيا چيتي+٢٠ گرم لواش+سوپ ورميشل

عصرونه:شليل+الو قطره طلا+چاي+چاي سبز

شام:سينه مرغ+لواش

مصرفي و مجاز:٧٠٠

ورزش نكردم امروز خيلي حالم بد بود قرص سرما خوردگيو انتي هيستامين خوردن همش تا الان خواب بودم انشاءالله فردا 

شايدم شب يه ربي حلقه بزنم اگه همتم شه حال داشته باشم

اب✅

چالش گلاب✅

چالش چاي سبز✅

@سمیه1396    

@mamanali95    

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#   ٥١روزتا_خوش_اندامي#   صبحانه خواب بودم ناهار:خوراك لوبيا چيتي+٢٠ گرم لواش+س ...

نوش جون

چرا پس مریض شدی دختر انشالله بلا ب دور زود خوب شو😍♥️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم