2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288149 بازدید | 36895 پست
بستگی بع انرژیت داره که میتونی تا ۶۸ بری یا نه؟؟؟  چون  روی  سایز هم میشه ...

فكر كنم نشه وزن كنم يكي دو روز ديگه تاريخ پريودمه بدنم يكم ورم داره عشقم

راستش از دلمم نمياد ٧٠ شم ول كنم ولي انرژي ٦٨ ام ندارم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عالیه گلم👌👌👌 فقط ورزش تونستی یه ۱۵ مین پیاده روی یا رقص داشته باش و بعدشم چالش چوپ

اونجا ورجه ورجه زياد ميكنم وسطي اينا بازي ميكنيم 

فكر كردم جز ورزش نيست ننوشتم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما تو یه ماه این همه وزن کم کردین؟😶

سلام عزیزم نه حدودا 4-5 ماهتونستم کم کنم یه سریا متابولیسمشون بهتره هفته ای 1 کیلو کم می کنن بعضیا 200 گرم تا 500 گرم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم خوبی؟ شرمده من اینطوری درگیر شدم جواب آزمایش شوهرم اومد هر سه تا ژن کروناش مثبته الان 2 هفته شده قرنطینه ایم و بچه ها خیلی گناه دارن باز قبلا جایی هم نمیرفتیم خونه مامانم میرفتیم هفته ای یه بار  ان شا الله زودتر شر این مریضی کم بشه

شما خوبی عزیزم؟ دلم برای تاپیک و شما و بچه ها یه ذره شده بود گفتم بیام یه سر اینجا

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
ممنون عزیزم   شیرین جون یه سوال: برنج و نون رو چند بار در هفته مجازیم؟

برنج هفته ای ۲ تا ۳ بار در حد ۵ تا ۷ ق اگه پلو مخلوط بود ۱۰ ق نهااایتش

نون روزی ۷۰ گرم روزای بدون پلو

۳۰ گرم روزای با پلو

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
آخه خیلی دلم می خواست دیگه تکرار نمیشه  شیرین جون من یکم برنامه هام بهم ریخته همش باید یک &nbs ...

انشالله زودی حالشون خوب بشه گلم. توام حرکات سبک رو انجام بده حتی خونه اونا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلام من امروز مثلا خ گ خ بودم عالی بود تا شب کلی سیب و توت و خرما و بادا ...

نمیشه که

همسرتم ناراحت میشه

اشکال نداره هفته بعد میگیری

@شیرین_آردا

سلام  لطفا بیااا شیرینننم جونم 😖

ناهار ماکارونیه چقد مجازم بخورم چن گرم کربو؟

دوستانی ک آنلاینین الان اگه میدونین جواب بدین لطفاا

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
نمیشه که همسرتم ناراحت میشه اشکال نداره هفته بعد میگیری

دلم نیومد بزنم تو ذوقش هفته ی بعد جبران میکنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
ای وای اصلا یادم نبود. یعنی الکی سختی دادم به خودم؟ 

یه کوچولو😶😂😂😂

نمیشه که همسرتم ناراحت میشه اشکال نداره هفته بعد میگیری

عه عشقم اینجایی 😍😍😍😍

میگم امروز مامانم نرفت خرید هر چی بود گذاشت تو سفرع صبحونه مربا و اینا بود من نخوردم

تخم مرغم تموم شده بود

دوتا بیسکوییت رژیمی داشتم تو خونه با ی خرما خوردم کار بدی کردم؟😕گشنم بود ولی قند نداره خیلییی کمه

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷