2821
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288665 بازدید | 36895 پست
@رهام97   @مهربون21   بچه ها گزارش فست شما رو ندیدم...؟

چرا برات فرستادم همون اش کلم قمری داشت ازتون کالری رو پرسیدم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

صفحه ۶۶۴

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صفحه ۶۶۴

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت   به نام خداوند بخشنده و مهربان. (پنجشنبه) صبحانه،خرما ۲عدد،چایی ۲لیوان،پنیر۳۰گرم،نان ۲کف دست (۲۴۹) نهار:پلو ۵ق،خورشت هویج ۳ق,سالاد فصل یه بشقاب(۵۹۴) البته عصرانه بچه ها سالاد ماکارونی خوردن منم ۲ق خوردم اونم برا نهار حساب کردم ساعت حوالی ۲-۳ بود شام:گوجه ۱عدد،خیار بدون قهوه یه حبه نبات انداختم کیک خونگی بدون روغن نصف کف دست(۱۱۶٫۴) م و ،:شربت آلبالو ،چای،خرما(۱۴۲) کالری مجاز(۱۳۸۵) کالری مصرفی(۱۱۰۱٫۹) ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب و آب+چالش آب+چالش چوب+چالش حذف قند+۱۳لیوان آب +پیادهرویی۴۳۵۰ قدم +۵۰تا شنا رو دیوار

@sanaz718     عزیزم من اگه بخوام آیس پک بخورم بایدچیکارکنم😀چقدکالریش میشه

هیچ کار😋😋😋😋😋😋😋برو نوش جان کن ،

اگر یه هفته رو کامل رعایت کردی،میتونی بعنوان وعده ازاد در نظر بگیری،

@سمیه1396     سللم سمیه جون دیروز خیلی درگیر جمع و جور اینا بودم خسته شدم زودخوابیدم نتو ...

سلام گلم🌸

اشکالی نداره، پیش میاد عزیزم😉

ناهار ماست با گرجه(جفتش ضعف میاره)، یه چیز مقوی تر واسه ناهار همیشه بخور که تا شب را انرژی داشته باشی.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحانه:بربري+نيمرو

ميان وعده:خرما+چاي+هندونه

ناهار:قيمه+لواش+سالاد شيرازي

عصرونه:خربزه+هلو+شليل+چاي+شكلات تلخ(بعد ١٠ ماه رژيم اولين بارمه)+اجيل

شام:جوجه

مصرفي و مجاز:١٢٣٣

اب قبل غذا ميخورم

تا شب ٨ ليوان ميشه

@سمیه1396  

@mamanali95  

💔🌈

البته فعلا دو دلم اينكه ٧٠ شدم تموم كنم يا ٦٨ سميه من ميخوام برم جايي نت ندارم الان گزارشمو. ميزارم ...

بستگی بع انرژیت داره که میتونی تا ۶۸ بری یا نه؟؟؟ 

چون  روی  سایز هم میشه تو تثبیت روش کار کرد..

این هفته را وزن کن ، ببینیم چی میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه:بربري+نيمرو ميان وعده:خرما+چاي+هندونه ناهار:قيمه+لواش+سالاد شيرازي عصرونه: ...

عالیه گلم👌👌👌

فقط ورزش تونستی یه ۱۵ مین پیاده روی یا رقص داشته باش و بعدشم چالش چوپ

@tamana366  

سلام گلم🌸

برگشتی از مسافرت یا نه؟؟؟