2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288707 بازدید | 36895 پست
@zizigoli   سلام وزن اولیه.  78 وزن فعلی.  77.5 هفته پیش پریود بودم ،،سرگروه جان ...

باشه عزیزم من میدونم که کم کردی 😉😘

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
وزن شروع ۶۶    وزن هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن فعلی  ۵۶/۶۰۰    وزن هدف ۵۷   ...

چقدر هول بودم تگت نکردم 🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂

@سمیه1396  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هفته بعد رعایت کن حتی اگه رفتین یزد. تو میتونی عزیزم. حالا من امروز میخواستم تورو بدم به آبیا. 🤷🏻‍ ...

😓 چشم! شیرین چجوری باید کالری بین وعده ها تقسیم کنم مثلا الان من 1120 کالری باید بخورم؟؟؟؟؟؟

من واسه اینکه کم بخورم همش آدامس دهنمه، مشکلی نداره؟ واقعا هم تاثیر داره 

بنظر من نه چون شیرین  هست بعدش من خودم ضعف میکنم بدتر گشنم میشه ولی شاید رو شما جواب بده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@sanaz718   ساناز جون من این هفته نمیتونم وزن کنم خودم رو😬 چون کلا از هفته پیش تا ال ...

سلام عزیزم،باشه این هفته دقیق رعایت کن تا یکشنبه اینده وزنت و گروهت معلوم بشه،تو دیگ بری از هدفت هی دورتر میشی،اما یه بار بری تثبیت از نظر روحی هم بهتره برات،چون الان کالریتم کمه.برات سخته،

تجربه که زعفران بخور،ببین چه نتیجه ای میده.

@مامان_الیساهستم2  

سلام فرشته زیبا💕

گزارش#  

۸۰روزتاجذابیت#  

🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝

🌹صبحانه:۱۰/۷ گرم گردو+۲۵گرم لواش+۰/۲قاشق کره+۱قاشق عسل=۲۲۷ کالری😋

🌹ناهار :۷قاشق پلو هویج+۳۰گرم سبزی=۲۸۹ کالری😋

🌹شام :۲۰قاشق سوپ جو=۳۰۰ کالری😋

🌹میانوعده ها:۱لیوان گل گاوزبون+یذره متاسفانه نبات+انجیر+هلو+شلیل+۱لیوان آب هویج =۲۹۰ کالری😋

🎀کالری مجاز۱۱۲۲🎀

🎀کالری مصرفی۱۱۰۶،،،پر میشه🎀

🌂چالش۸لیوان آب✔

🌂چالش چوب✔

🌂چالش حذف قند متاسفانه نشد✖

🌂ورزش حالم افتضااااااااست همجا خینی😂😂😂😂✖🎈🎈

🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠🐝🐠

به حکمتش دل بسپار 🌿
@sanaz718   ساناز جون من این هفته نمیتونم وزن کنم خودم رو😬 چون کلا از هفته پیش تا ال ...

من رازیانه دم کردم خوردم  دوسه روز بعد شدم 🙄🙃

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام وزن هفته قبل 84 وزن این هفته 83 اما من در پری بسر میبرم، یعنی اشتباس؟

گلم شما دیشب گزارش ندادی اولین اخطار گرفتی 

@sanaz718   راستی برای 3 ماه دیگه اگه کرونا بره یک مجلس خییییلی مهم دعوت شدیم دیگه میخوام ان ...

انشالله تا اون موقع ما نکنی شدی برا خودت.اره چون میخواید حجم بگیره تو یه روز جدا فرمدهی برو و سطح ورزش مواد غذایی حجم دهنده بخور،.برا شروع یه کیلویی انجام بده،میتونی با بطری کوچیک اب معدنی توش ماسه یا سیمان بریزید😂😂😂😂😂بعدا که یه کیلو برات سبک شد برو دمبل دو کیلویی بخر،

@barankhanomi گلم اولین اخطار 🧨و گرفتی دیشب گزارش ندادی 

@روشناا55 شما حذف شدی 🧨🧨🧨🧨🧨

@ielia شما هم اولین اخطار رو گرفتی 🧨