2821
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288665 بازدید | 36895 پست
@pari95     @سمیه1396   سمیه جان سرگروه گروه طلایی رو تگ میکنی؟ @بانوی_محبت & ...

من چای سبز میخورم فشارم یه حوری میوفته رو به قبله میشم دوراز حون همه اما از تفالش استفاده میکنم چایشم میخورنم به گودزیلام البته اوم مربی بدنسازیه بعید میدونم بشه گولش زد😂😂😂🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت برم مهربونم

خدا نکنه😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

دوستان هر کی انلاینه لطفا تا خوده شیرین جون اینجا هستن نی نی یار ها رو تگ کنه لطفا و ازشون بخاین کاربری شیرین جون و برگردونن

لطفا

بچه ها ممنون👌👌👌😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@نی_نی_یار_5  

سلام لطفا کاربری شیرین آردا رو برگردونید شما فرمودید تماس با شما داشته باشن ولی پاسخی نگرفتن ممنون میشیم😢😢😢😢

😁 من در خدمتم گل 🌹

فداتم تا کی به شما گزارش بدم ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

جونم برای خانمای رژیمی و باربیهای آینده بگه که گودزیلای من یه گودزیلای واقعی هستش جوری که شام که میخوره اخره شب میوه و پیراشکی و کلوچه و شربت و شیرینیش بااااید به راه باشه امشب سختترین شب زندگیه رژیمی من بود چون من غذام زیاد نیست این تنقلات بیچارم کرد و منو رسوند به نود کیلو 😫

با تمام انرژی و مقاومت و ارادم نه گفتم به هرچی خوشگل و خوشمزه بود توی شیرین عسل وقتی داشتم میشستمشون تند تند میگفتم من از همتوووون متنفرم بیشوراااا که باعث شدین بدن نازنینم به این روز بیافته😂😂😂😂

خلاصه که امشب بزرگترین و مهمترین نه زندگیم رو به تمام تنقلات و شیرینی اینا کفتم😑👊🏻🤚🏻😂❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیلی هم عالی 👏🌹

دورت بگردم 😍😍

@سمیه1396 سلام عزیزم 🤗💚💚💚💚💚💚💚

۵۲روز تا هدف  

صبحانه👈شیر+موز

نهار👈استامبولی پلو(۶ق)+کاهو خام

میان وعده👈بادام+پسته+گردو +خرما+شلیل+سیب

شام👈سوپ جو

ورزش👈پیاده روی+چالش چوب+پروانه+پرش+کش پیلاتس +شنا دیواری+

چالش چرخش روسی 💚

چالش گلاب💚

آب👈۸لیوان

کالری مجاز 👈۱۱۲۰

کالری مصرفی 👈۱۱۱۰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

گزارش#  

صبحانه:بربري+خامه+چاي

ناهار:پاستا

عصرونه:لواشك+ميوم

شام:نخوردم بخاطره اينكه اوني كه ديشب پرسيدم + پسته و چيزاي ديگه خورديم ميل شام ندارم😁😁😁

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٢٣٣

ورزش فقط نيم ساعت حلقه و چالش جديد

گلابم ميزنم

@سمیه1396  

@mamanali95  

💔🌈

@نازلی_سخن_نگفت .

سلام گزارش امشب

صبحانه " تخم مرغ ۱ عدد +مربا انجیر ۱ قاشق +نان لواش ۳ کف دست

ناهار :نان لواش ۲ کف دست +۱ لیوان ماست

میانوعده : برنج ۵ قاشق + قیمه ۲ قاشق + ۱ لیوان دوغ.

شام :تخم مرغ آبپز ۱ عدد + سیب زمینی آبپز ۱ عدد +بال مرغ کبابی +۱ کف دست نان ..

ورزش:::: قدرتی انجام دادم ۳۶۵ کالری سوزوندم.  چالش چرخش روسی انجام شد

آب زیاد خوردم

فولیک اسید هم خوردم و مولتی.

کالری مجاز ۱۳۸۰
کالری مصرفی ۱۰۷۸

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@نازلی_سخن_نگفت .

سلام گزارش امشب

صبحانه " تخم مرغ ۱ عدد +مربا انجیر ۱ قاشق +نان لواش ۳ کف دست

ناهار :نان لواش ۲ کف دست +۱ لیوان ماست

میانوعده : برنج ۵ قاشق + قیمه ۲ قاشق + ۱ لیوان دوغ.

شام :تخم مرغ آبپز ۱ عدد + سیب زمینی آبپز ۱ عدد +بال مرغ کبابی +۱ کف دست نان ..

ورزش:::: قدرتی انجام دادم ۳۶۵ کالری سوزوندم.  چالش چرخش روسی انجام شد

آب زیاد خوردم

فولیک اسید هم خوردم و مولتی.

کالری مجاز ۱۳۸۰
کالری مصرفی ۱۰۷۸

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰