2821
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288665 بازدید | 36895 پست
😔😔😔باشه حالا چرا میزنی من صبرم تموم شد عزیزم 😊😊😊وقتم داره هدر میره  باید بتونم حتی شده ...

@بامدادخمار  

من دیگه نمیدونم چی بگم☹️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@pari95     عزیز میشه این رژیم و ما هم بگیریم چند روز میوه رو اندازه کالری مصرف کنیم؟

نه عزیزم برا سم زدایی همون خگخ اگه میتونی بگیر 

الان توصیه نمیشه تو این وزن.

کسایی ک چند کیلو به هدف دارن میتونن رژیم سریع بگیرن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@بامدادخمار     من دیگه نمیدونم چی بگم☹️

تقصیر تو ک نیس بدن کوفتی خودمه تو کمک کردی خیلی بخدا میدونم تو خیلی کمک کردی راهنمایی کردی عاشقتم مشکل از بدن منه مشکل از شرایط منه وگرنه همه دارن وزن کم میکنن 

و چون شرایطم اینه میخوام کمتر بخورم خیلی سخته  میدونم ولی لاغر شدنو دوس دارم 😔😔😔😔 فقط اگه بعدا کالری وزنمو بخورم با ورزش چاق نمیشم؟😔

عسک انداممو بذارم 😶😔؟ ببین خیلی بدم یا ن😔

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام پری جونه دلم خداروشکر فقط استپ نبودم من زیر دوکیلو کاهش راضیم نمیکنه  وزن اولیه۸۷ وزن هف ...

سلام عزیز دلم ❤

افرین به تلاشت خداروشکر ک کاهش داری👏👏👏👏👏

خسته نباشی گلم  

مبارکت باشه 😍😍😍😍

دشمنت شرمنده گلم🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

سلام دوستان ازتون کمک میخام  من دوهفته س فقط ۳۰۰ گرم یا ۴۰۰ گرم کم میکنم هم رژیم میگیرم هم ورزش میکنم اما ورزش قدرتی شکم و پهلو میرم به نظرتون یعنی دارم سایز کم میکنم که اینقدر کاهش وزنم کنده؟خیلی ناراحتم بنظرتون  ورزشم رو عوض کنم؟؟.

@نازلی_سخن_نگفت  ‍ .

@شیرین_آردا  

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
چیه گلم؟

پودر اویشن و زیره سیاه .زنیان.شیرین بیان .رازیانه همه اینا رو با هم پودر کردم با عسل مخلوط کردم بعد هر وعده غذایی مثل کپسول مخورم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

خانما کالری رب الو چقدره؟تو مانکن نبود

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@سمیه1396  

وزن اول    وزن هفته قبل    وزن الان     وزن هدف

۶۰         مسافرت بودم    ۵۵/۲۰۰             ۵۰

دوهفته قبل ۵۵ بودما یعنی با چند روز مراعات نکردن تر زدم توش الان باید ۵۳ می بودم خیلی ناراحتم سمیه 

چقدر از هدفم دور شدم 😤😤😤

سلام پری جونه دلم خداروشکر فقط استپ نبودم من زیر دوکیلو کاهش راضیم نمیکنه  وزن اولیه۸۷ وزن هف ...

من ۷۹ گفتم هست .من صد گرم رو قبول ندارم😁🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دستورشو ب ما میدی😢

بله عزیزم براتون گرفتم ولی قبلش با سرگروهتون مشورت کنید 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊