2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
@zizigoli       گزارش#                 &n ...

کربو زیاد مصرف کردی حتما شیر بخور تا پر بشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جایگزین که میشه عضو جدید محسوب نیست

نمیدونم عزیزم الهه جون باید تصمیم بگیره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام دیشب گوشت گوساله پخته خوردم کالریم پر شد

سلام عزیزم مرسی از گزارشت. چه خوب که با هیچ کدوم از وعده هات نون نخوردی   ورزش هم داشته باش دیگه هنوز وقت هست   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@zizigoli     سلام گزارش امروز ص:سیب زمینی ابپز با نون لواش ۱۹۶ نهار :سالاد شیرازی ۱۱۳ ...

عزیزم امروز که فست نبوده چرا پر نکردی 

من براشون نوشتم شما هم بگید لطف بزرگی میکنید عزیزم  سربلندتون میکنم😍

باشه عزیزم ایشالا 

@بامدادخمار  

عزیزم میشه ایشون بیان جای ریما ا

@نازلی_سخن_نگفت     سلام گلم  ورزش ها نیم ساعت پیاده روی ۱۵ حلقه ۱۰۰چالش چوب کالر ...

سلام عزیزم مرسی از گزارش کاملت

تو فقط به من بگو چطوری صبحانه پیراشکی گوشت خوردی   خیلی برام عجیب بود فکر کردم دوستمی چون شب قبل براش پیراشکی گوشت برده بودم صبح پیام داد که صبحانه دارم پیراشکی گوشت می خورم   یعنی من امروز دوبار از این قضیه دارم تعجب می کنم و مجبور شدم برم پروفایلت رو چک کنم تا مطمءن شم دوستم نیستی   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم. مرسی از گزارشت من خبر نداشتم شما صبح ها گزارش می دی. گلم خیلیییی نون خوردی و فکر می کنم ...

آخه من شیر میدم نخورم شیرم خیلی کم می شه با کف دست حساب می کنم چطور باید حساب کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
آخه من شیر میدم نخورم شیرم خیلی کم می شه با کف دست حساب می کنم چطور باید حساب کنم

آخی عزیزم   

اگه ترازوی آشپزخانه داری وزنش رو بگیر و حساب کن. می بینی چقد کالریش فرق می کنه. اصلا به کالری نان به صورت کف دست اعتماد نکن یه مقدار کمتر  از حد واقعیش نشون میده

@لولیتا_ناباکوف گزارش# ۷۳ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه😁😁

سلام عزیزم شبت به خیر طلا☺️❤️

آخی عزیزم     اگه ترازوی آشپزخانه داری وزنش رو بگیر و حساب کن. می بینی چقد کالریش فرق می ...

مشکلم همینه ندارم نمی‌دونم چی بخورم که هم سیر بشم هم کربوهیدرات نباشه آخه از صبح تو خونه بدو بدو هم دارم دوتا بچه کوچیکه با شوهر وسواس ،ضعف می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مشکلم همینه ندارم نمی‌دونم چی بخورم که هم سیر بشم هم کربوهیدرات نباشه آخه از صبح تو خونه بدو بدو هم ...

یه عالمه هویج و کاهو و کرفس بگیر بشور بذار تو یخچال هر وقت گشنه ت می شه از اونا بخور 

آب هم اگه 8 لیوان یا بیشتر بخوری اشتهات رو تا حدی کنترل می کنه

سلام عزیزم مرسی از گزارش کاملت تو فقط به من بگو چطوری صبحانه پیراشکی گوشت خوردی   خیلی برام ...

عشقم ناهار دیروز بود چه جالب 😂😂

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰