2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره واقعا اونموقع حداقل هر کی واقعا میخواست لاغر بشه تو تاپیک  بود نه فقط بخاطر حذف نشدن ا ...

الهه جون سلام شب خوش میگم کاشکی پنج اخطاره بشیم ،بعد از پنج تا حذف ،ممکنه کار پیش بیاد اینجوری بجه ها نا امید میشن گلم ،یه موقعی هست واقعا شرایطش نیست 

البته من همیشه خودمو رسوندم کلی میگم💙💙

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
اره همون کالری درستو مصرف کردم چون ثابت موندم کمش کردم باز باشه میگیرم باز شوک😁 انشالله ک میتونم ب ...

بابا بخدا منم مثل تو بودم ولی منم گاهی ی تقلب هایی داشتم مثلا کالری کم می بستم اما ناسالم زیاد میخوردم اما یهو بخودم گفتم بذار اینبار مو ب مو ب توصیه های الهه گوش کنم حتی دوهفته اول کم نکردم زیادم شدم ولی الهه گفت ادامه بده خداروشکر یهویی این هفته ۲کیلو کم کردم سایزمم کم کردم پس دلخور نشو ادامه بده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

@شیرین_آردا  

ببخشی منو باشه؟ همرو حذف میکنم ب حداقل ترین حد ممکن میرسونم

گزارش امروزمو ببین هر ایرادی داره بگو هر چی باشع

ص. دو عدد ساقه طلایی😶🙈با یک کف دست سنگک با دو گرم پنیر سفید =۱۸۵ کالری

ن.دو قاشق برنج با ۱۵۰ گرم جوجه=۲۷۰ کالری

م. عسل سیب نان سنگک دو کف دست الو زرد ۷ عدد= ۶۰۰ کالری

وای الو چقد کالریش بالاس😕 درسته؟ خیلیه کالریش

ش. سوپ جو ۴ ملاقه کوچک یک کف دست نان لواش =۲۱۳ کالری

مصرفی ۱۲۵۰

مجاز ۱۴۰۰

پیاده روی آهسته ۴۰ دقیقه 

ببهشید هر چی ایراد داره بگو من دلم پر بود از خودم دل تو رو هم شکوندم ببخشید😢😔😔😔😔

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
واقعا بچه های اون موقع عالی بودن.خودشونو به اب و اتیش میزدن نکات یاد بگیرن و به گفته هات عمل کنن،اما ...

اره احساس میکنم اونموقع یکم حاشیه ها هم کم تر بود بچه ها فعال تر بودن جو هم یکم دوستانه تر بود شاید ولی خب یکی استپ میشد دیگه نمیدونستیم چی شده باید آزمایشات متعددی روش انجام میدادیم 😬 یا مثلا کمتر پایبند بودن ولی خب هر کی هم واقعا با اراده بود تو تاپیک فعال بود نه از ترس حذف شدن  

قربونت عزیزم 😘♥️منم یوقتایی کم میارم 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم از صحبتها و گزارش های شیرین جان متوجه شدم خیلی دلسوزن عزیزم سزگروه ها بخاطر خودمون میگن  ...

باسه عزیزم کنار شما منم ب ارزوم میرسم🙂

@مامان_الیساهستم2     گزارش# سلام خانوم گل 💚💚 💃چالش 79 روز مانده تا کمرباریکی💃 ...

سلام عزیزم

خامه و مربا رو هر روز نخور. مثلا فردا نیمرو بخور. فرداش پنیر.فرداش تخم مرغ ابپز.... بعد مثلا ی کم کره و مربا. یا خامه. چو سوزوندنش سخته. سریع هم جذب میشن لعنتی های خوشمزه😬

ورزشت خوبه افرین.

سبزیجاتم بخور. برای پوستت خوبه. تابستونه پوست خشک میشه.

لطف داری عزیزم💙💙.

بابا بخدا منم مثل تو بودم ولی منم گاهی ی تقلب هایی داشتم مثلا کالری کم می بستم اما ناسالم زیاد میخور ...

راست میگی؟؟

وای نمیخوام چاق بشم خداکنه کم شه

اره بعد از چند ماه سرویس شدن من 😂😂😬

میدونم بامداد سخته ، بعضیا خیلی طلب کارن دیگه . خیلی حرفا هست که من تازه وارد نمیتونم بگم . اما درکت میکنم . واقعا خانومی میکنی . 

منم تو دوره ی قبل کاهش وزنم گروه داشتم ، به قول تو چه حرفا که نمیشنوی . تهشم به همه چی متهم میشی . فکر کن هنوز که هنوزه بهم پیام میدن و چه ها که نمیگن .

کاملا حق داری . اما به خاطر بچهدهای خوبت یه نفس عمیق بکش و حرفارو گوش نده😝😋😘

اره🙈🙈🙈کاش تا هدف همینجور برم 

میتونی اگه دنبال راه میانبر نباشی و قبول کنی یکم زمان میبره تا باربی بشی 

اصلا نباید عجله کنی به خودت یه زمان طولانی بده مثلا بگو یکسال زمان میدم تا به وزن دلخواهم برسم اینجوری صبرت زیادتر میشه حتی اگه یکهفته کمتر کم بشی نا امید نمیشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
باسه عزیزم کنار شما منم ب ارزوم میرسم🙂

اره بابا نلامیدی بدترین چیزه ،،،خیلیا کارهای سخت تر از اینو شکست دادن ما میتونیم نباید خودمونو دست کم بگیریم قربونت💋💋❤❤

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃