2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه های سبز خوش تیپ💚💚💚💚💚

من درگیر مهمون داری هستم و حدودا ۱۰ روز را مشغول مهمانداری خواهم بود..

@لولیتا_ناباکوف  ایشون تثبیتی هستند و سرگروه جانشین سبز

💚💚💚

به ایشون گزارش ها  و وزن هاتون را بدید... 👌👌👌نظم و ترتیب را هم رعایت کنید💚 

@مامان_امیرحسین_خان ‍ ‍ 

@radvin_70 ‍ 

@pari95  (((( گلم ایشون سرگروه قرمز هستن.. گزارش ایشون اختیاری هست ولی وزن حتما باید بدن )))))❤️❤️❤️❤️

@70alna  ((ایشون هم باردار هستن🤰... شاید بعضی روزا به خاطر حالشون نتونن گزارش بدن.. ولیی‌ وزن را حتما باید بدن)))

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه های سبز خوش تیپ💚💚💚💚💚

@لولیتا_ناباکوف    ایشون تثبیتی هستند و سرگروه جانشین سبز

💚💚💚

@خانومه_مانكن  

@مامان_زمستان1399. ((( تکش خرابه🥴)))

@beauty_queen2  (((ایشون درگیر کارای دندونپزشکی هستن، و نمیتونن گزارش بدن ولییی وزن حتما باید بدن)))

@raha_rohamm  ایشون خیلی وقته نیس..( تا یکشبه هفته ی بعد را براش صبر میکنیم، اگه نیومد و وزن نداد متاسفانه حذف میشه⛔️)

@شیرین_آردا  (((ایشون سرگروه نارنجی هستن.. گزارشش اختیاری هست ولیی یکشنبع باید وزن بدن🧡🧡🧡)))

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه های سبز خوش تیپ💚💚💚💚💚

💚💚💚

@tamana366  

@زهرا14  ((ایشون هم خیلیی وقته نیس،،قبلا کفته بود که چشمشون مشکل پیدا کرده ولی قرار بود وزن بده.... تا یکشنبه هفته ی بعد براش صبر میکنیم که وزن بده.. ولی اگه نیومدن، ایشون هم متاسفانه حذف میشن⛔️به نظرم تکش خرابه، چون خودش بالا نمیاد و یه کاربری دیگه بالا میاد)))

@khanomekhoneh (( ایشون تا ۲۲ تیر را اجازه گرفته برای گزارش ندادن.. مشغول کارای عروسی داداش هست.. ولییی یکشنبههاا باید وزن بده..ایشون هم تکش خرابه، چون خودش بالا نمیاد و یه کاربری دیگه بالا میاد)))

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه های سبز خوش تیپ💚💚💚💚💚

💚💚💚

@نازلی_سخن_نگفت  

@mamanali95  (((ایشون تازه صعود کردن به گروه سبز💚)))

گزارش# @pari95

کالری مصرفی ۵۵۶

لیوان آب ۵

چالش قند و شیرینی رعایت شد

۸۰ روز مانده تا هدف روز 

عزیزم متاسفانه دیروز به جز کارای خونه نتونستم ورزش کنم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

👑🎁🎂🎉🎖🌈💐🌹

من از وقتی رژیمو شروع کردم کلا قتد و شکرو حذف کردم البته ممکنه داخل نون شیرمال شکر بوده باشه و خورده باشم.... اما همین طوری مثلا تو چایی بریزم یا چای رو با قندبخورم نبوده و از این بابت خیلی خوشحالم ،نوشابه و ابمیوه های صنعتی هم قبل رژیم میخوردم الان وقتی تو یخچال میبینمشون حس بدی بهشون دارم و این از خوبیهای این رژیمه 😍😍آدم سالم خوریش بیشتر میشه امیدوارم بتونم کربوهیدرات هم به حداقل برسونم و پروتئین و فیبرو بالا ببرم 💪💪

ممنون از سرگروه دلسوز و موفقم و الهه عزیز که بانی این کار خیر شده انشالله خیرش به بچه هاش برسه🙏😘

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
عه زهرا جون رفتی سبز؟ تبررررریک باریکلا. ایشالا بزودی تثبیت👍👍👍👍

سلام عزیزم ببخشید دیشب چند بار گزارش نوشتم نمیومد

80 روز مانده 

گزارش#  

صبحانه شیره خرمالو و نصف قوطی کبریت پنیر و دو کفه دست نون لواش (200 )

ناهار باقلا پلو 5قاشق و ماهیچه سه قاشق و سالاد کاهو (500 )

شام تخم مرغ آبپز و چهار برگ کاهو و یه گوجه ویه خیار (150 )

میان وعده هندوانه یه قاچ کوچک و گیلاس و زردآلو چای سبز و دارچین یه خرما(150 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش ها حلقه و رقص و شنای دیوار و دراز نشست و ورزش باچوب و چالش شکم وپهلو انجام شد 

8 لیوان آب 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام گلم🌸 دبروز قبول نبود😉 الان حسابه😊👌 افرین ۱ کیلووو کاهش🎉🎉🎉🎉 دمت_گرم#  

سلام به روی ماهت .ممنون عزیزم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/