2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288670 بازدید | 36895 پست
ماشالله ماشالله مگه امروز فست نبود؟ این چه وضعشه؟؟؟؟؟

من شیردهیم فست نمیگیرم منهای200ام

آره قبول دارم روزایی ک خونه نیستم همش اینجوری میشه از صبحم دائم ضعف داشتم

آخرشب میام حساب میکنم اشتباه دیروزو کردم🙁

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😘😘😅😅😅 قربونت عشقم حالا اینکارا رو نکنید با بچه ی مهمونا 😆

😍😘😘

دیگه هر چی تو بگی باید اجرا بشه😁😜

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
📣📣📣📣📣📣📣📣 💜❤️🧡💛💚💙 👈👈👈سرگروه های خوشگل و کمر باریک 🔴قراره هر هفته چالش غذایی بز ...

👆👆👆👆👆👆

@khanomekhasss ‍ 

@tamana366  

@زهرا14  

@نازلی_سخن_نگفت  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
📣📣📣📣📣📣📣📣 💜❤️🧡💛💚💙 👈👈👈سرگروه های خوشگل و کمر باریک 🔴قراره هر هفته چالش غذایی بز ...

@ستاره_دنباله_دار11  

@فلفلکیم

@somayehh  

@mamia_h

@mariyams  

@honamik29192  

@shimahamed  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#  

سلام گلم..گزارش امروز....

صبحانه نخوردم چون دیر پاشدم

ناهار=آبگوشت+نخود پخته=۴۱۰کالری

میانوعده ۱ لیوان شیرموز=۲۰۰ کالری

شام=برنج۵قاشق+فیله مرغ=۲۱۲کالری

کالری مصرفی=۸۲۲

کالری مجاز=۵۰۰(امروز روز فست بود ولی کالریم از ۵۰۰ بیشتر شد متاسفانه) 

ورزش=نیمساعت حرکات هوازی(پرش پروانه_زانو بالا_طناب) و

قدرتی=پل باسن_پلانک_پلانک کراس زانو_کرانچ_پلانک سمت چپ و سمت راست_بالابردن پا بصورت قائم_دراز نشست_

آب=۸لیوان

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

@glorius  

@dokhtare_royaha2  

@الههههی  

@آیلین_خانوم  

@بانو7266  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@aramesh18  

@نیشابور  

@ramtinrojhin  

سلام منم خاموش پستاتونومیخونم

سلام گلم

عالیه..افرین به ارادت👏👏👏

فرقی نداره خاموش یا فعالی.، همینکه اراده کردی و داری برای خودت و هدفت تلاش میکنی خیلیی ارزشمنده..

انشاالله که حتما به وزن ۵۵ میرسی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم من همینم به زور میگیرم گفتم که مشکل  جسمی دارم نمیتونم خودمو اذیت کنم

باشه عزیزم ✋🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من شیردهیم فست نمیگیرم منهای200ام آره قبول دارم روزایی ک خونه نیستم همش اینجوری میشه از صبحم دائم ض ...

فردا میدونی وزن کشیه که احتمال زیاد کاذبه برا تو؟ نیای بگی چراا زیاد کردم یا ثابتم؟!😕😔

فست نبودی امروز🙄

نه ديگه نشد ظهر ديدم ضعف دارم نونو خوردم ديگه گفتم من كه خراب كردم حداقل كامل بخورم مجازمو

راستي سميه يه سوال من كدو بامجونو يكوچولو سرخ ميكنم كامل نه بعد ميزارم كنار مرغ ميپزه كامل بدون هيچ روغني ميشه خوردني كدو بادمجون پخته حساب ميكنم هميشه بجاي سرخ كرده درسته؟

💔🌈

گزارش#   @pari95     سلام گلم گزارش شنبه امروز حالم خوب نبود فکرکنم کرونا گرفتم ...

سلام عزیزم خدااااانکنهههه😢

مواظب باش صبحونه مقوی بخور بدنت ضعیف نشه 

❤❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم