2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288670 بازدید | 36895 پست
@سمیه1396     سمیه میگما دوشنبه شب وعده آزاد میتونم داشته باشم؟ شام

این چند روزم تقریبااا ازاد بودیاا🥴🥴🥴 

دوشنبه چه خبره؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحونه:لواش+پنير+كره ناهار:سنگك+خوراك لوبيا ميان وعده:طالبي+زردالو+گيلاس+الو شابلو ...

فست نبودی امروز🙄

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@مهدیه24  سلام مهدیه جونم خوبی ؟میگم شما که اصفهونی هستی میدونی گداخته چند کالری داره هرچی گشتم پیدا نکردم😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

گزارش#  

@شیرین_آردا  

‍ با عرض سلام خدمت لیدر عزیزم

ص:پنیر کم چرب+نان لواش+چای=۱۱۵/۶

ن:لوبیا پلو ۸ قاشق+ته دیگ سیب زمینی دو عدد+ماست کم چرب ۵ قاشق=۴۲۰

ش:نان لواش ۱ کف دست+۱ عدد نیمرو=۱۵۸

م.و:آلبالو+سیب گلاب+گیلاس+ آلو قرمز+یک تکه باقلوا+چای+مویز+گردو=۴۴۷/۱

کالری مجاز=۱۲۸۰

کالری مصرفی=۱۱۴۰/۷

چالش چوب

چالش پلانک

چالش مسواک

اسکراب صورت با روشور

دراز نشست۴۰ تا

طناب۵۰

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
من کالریمو منهای ۲۰۰ کردم فستارو ۷۰۰ میگیرم ورزش فعلا حسش نیس اما فردا میرم حتما

ورزش  های سبک بروو تا بهتر بشی..👌

میتونی همون منهای ۱۰۰ باشی و فست  زیر ۷۰۰ که بهت فشار نیاره😉

@pari95  

گزارش#  

۸۰ روز تا هدف ✔

صبحانه= تخم مرغ آبپز+ سنگک

ناهار= آش

میان وعده = شاهدانه+تخمه آفتابگردان+ گندمک+ خیار

شام = سالاد +ماست

مجموع کالری فست=۵۰۰

چالش چوب ✔

چالش حذف قند ✔

آب = ۸ لیوان ✔

ورزش=۱۵ دقیقه هوازی ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
این چند روزم تقریبااا ازاد بودیاا🥴🥴🥴  دوشنبه چه خبره؟؟

😢کنسل شد شام قرار بود اسنک باشه ک دیگه نیس😭😖

امروز سخت بودااا

613 تا مصرف کردم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

روز هفتم چالش ۸۶ روزه

۸۰‌ روز مانده تا رسیدن به هدف

@zizigoli      

گزارش#  

(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)

کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۰۰

ناشتا: اب ولرم+ عسل+ابلیمو+رنجبیل

صبحانه:🤚 نان+ پنیر+ چای+ مویز    ۱۸۰ کالری

میان وعده هندوانه                         ۱۰۰  کالری

ناهار: ماکارانی+سالاد + دوغ            ۴۰۰ کالری

نصف لیوان ماست رژیم شیردهی

میان وعده: الو سیاه+ شلیل چای+ مویز   ۱۷۰ کالری

۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی

شام: کوکو سبزی                                    ۲۰۰ کالری

چالش مصرف آب:‌ ۷ لیوان

چالش سی روزه شکم

کالری سوزیده: رقص و حرکات پایین تنه.

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
هر کی ی چیزی مینویسه 😅😆😆😆 یکی ۸۲.... یکی ۸۰...یکی ۸۱😅 مهم نیته خااهررررر 😁😁😄😆😆

من حساب دفتری دارم از 8تیر شروع شده عزیزم بازم هر کی هر جور راحته منک دوس دارم بنویسم ی روز مونده ب موفقیت چ شود.. ایشالا زود بیاد اونروز همه با نتیجه ی دلخواهشون روبرو شن

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

ورزش روز هوازی و قدرتی

۲۰دقیقه حلقه زدم

حرکت چرخش با چوب دوتا۳۵تا

حرکت درازونشست نیمه دوتا۳۵تا

حرکت چرخش پهلودوتا۳۵تا

حرکت زیرشکم دوتا۲۰تا

حرکت دوچرخه دوتا۳۵تا

حرکت پهلو دست به پاشنه دوتا۳۵تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۵تا

@سمیه1396

@sanaz718  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
والا امروز صبحونرو خوردم كره خوردم بعده مدت ها يادم افتاد فسته رفتم باشگاه ١٢ اومدم تا ناهارو بخورم ...

مگه باشگاهاتون بازه؟؟؟خوش ب حالتون

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خوب بود عزیزم. نسکافه پایه ثابت برنامته ها😄

اصلا باورت نمیشه بدون نسکافه چشمام رو نمی تونم باز نگه دارم شوهرم میگه تو معتادی باید ببرم ترکت بدم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
این چند روزم تقریبااا ازاد بودیاا🥴🥴🥴  دوشنبه چه خبره؟؟

😢کنسل شد شام قرار بود اسنک باشه ک دیگه نیس😭😖

امروز سخت بودااا

613 تا مصرف کردم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

📣📣📣📣📣📣📣📣

💜❤️🧡💛💚💙

👈👈👈سرگروه های خوشگل و کمر باریک

🔴قراره هر هفته چالش غذایی بزاریم که مثلا فلان ماده ی  غذایی را تا ۱ هفته بخوریم یا نخوریم..❌✔️

🔴هر هفته ، یه سرگروه چالش غذایی را انتخاب میکنه..و مسئول چالش اون هفته میشه.چالشش را اعلام ميكنه و سرگروه ها را هم تک میکنه که به عضوهاشون بگن.. (البته قبلش، چالشتون را با الهه (اگه نبود) با من هماهنگ کنید و بعدش اطلاع رسانی کنید به بقیه)🌸

🔴(از شنبه  هفته ی بعدی شروع میشه و جمعه میشه روز اخر اون چالش)و دوباره شنبه بعدی، چالش جدید💪💪💪💪

🔴 چالشهای انتخابیتون، پشت سر هم تکراری نباشه.

🔴چالش غیر ممکن نزارید.. مثلا نگید ، ۱هفته نون نخورید😅

🔴این یه تمرینی میشه که به سالمخوری عادت کنیم.

🔴از سرگروه تثبیتی شروع میشه به ترتیب تا سرگروه قرمز.

🔴مثلا برای هفته ی بعد سرگروه طلایی چالش میزاره و روز اخرش که جمعه هس، سرگروه‌ قرمز برای چالش هفته ایندش، صبح جمعه اطلاع رسانی میکنه که بچه ها بتونن واسه شنبه امادگیشو بگیرند.

🔴 همه ی عضوها هم باید رعایت کنند.مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشن.

——————————

به زودی سرگروه  طلایی چالشش را برای هفته ی اینده اعلام میکنه.اماده باشید💪💪💪