2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
قربونت همون سختگیری به ادم انگیزه بیشتری میده  هیچی دم ب دیقه سرگروهمون عوض میشه 😕

منم سخت میگیریم ولی بقیه میگن چرا سخت میگیری بهشون مثلا میگم بستنی نخورید ولی میگن اشکال نداره 🤐🤐🤐من چی بگم دیگه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸۲ روز تا هدف کاهش ۸ کیلو😎😎😎 سلام عزیزم ظهرت بخیر صبحانه خانه ۲ ق.۲ ق عسل.۳ کف بربر.چای😐 ن ...

هروقت عشقت کشید میای زی زی گولوی شیطون 😁😃😃😃😃

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدات. مبارک باشه😊

نمیشه بزارمش فک کنم سایت با من بازیش گرفته

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
۸۲ روز تا هدف کاهش ۸ کیلو😎😎😎 سلام عزیزم ظهرت بخیر صبحانه خانه ۲ ق.۲ ق عسل.۳ کف بربر.چای😐 ن ...

عزیزم الهه گفت باید کنار هر وعده کالری رو بزنی 

@pari95 اشتباه میگم عزیزم🤔🤔

اینجوری گاهی افراد دیگ تاپیک میتونن از گزارش های هم گروه هاشون ایده بگیرن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
😄😄😄عیب نداره خخخ شکلات اخرش شکر توشه 🙃

سلام گلی خوبی عزیزم...من صبحانه دو قاشق اش و یک  کف دست سنگکک ناهار صد بنجاه گرم برنج دویست گرم قیمه بنجاه گرم ته دیگ خوردم میان وعده صد گرم هندوانه میخورم شام هم دوتا کتلت یک کف دست نون یک کاسه ماست ...هشتاد دوروز بع زیبایی باقیس 

کالری مصرفی ۱۷۶۸

کالری مجاز ۱۷۵۴

حالش  آب 

حالش بدون شکر رعایت کردم 

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم
بچه ها نکته ی بالارو حتما بخونید @مری27  @مامانه_سیدکوچولو @نیلوفر۰۰۰۰۰۰ @yaldaهستم   ...

سلام سپیده جون خوبی؟

این دو روز یکیشا ک کاربریم یچیش شده بود یه ردزشم حالم بد بود ولی دو روز رو کالری مجاز رو مصرف کردم ن کمتر ن بیشتر

و اینکه میخوام اعتراف کنم ک من بهمن ماه۶۸/۳۰۰بودم بعد خودم هی میرقصیدم ولی فک نمیکردم لاغر شده باشم درصورتی ک بقییه بهم میگفتن ترازومونم ک گفتم خراب بود بعد من گفتم دیگه خیلی کم کرده باشم یه کیلوعه گفنم ۶۷کیلوام

یه ثانونیا زیر پا گذاشتم امروز ک ترازومونا درست کرد لابام وزن کردم خودما۶۴کیلو دقیق بودم انقدر خوشحال شدم ک نمیدونی

حالا چ کنم؟🙈🙉😅😍🍦🍰

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
چشم چشم حتما😁😁😘

اینجایی😂😩

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50