لطفا تجربیاتتون رو بگید بچه خواهرم ۱۹ ماهش راه نمی ره تموم آزمایشات وعکهارو هم انجام داده وگرفته به نظرتون چی کار کنیم دکتر هم می گن هیچ مشکلی نداره تا دو ماهه دیگه راه می ره منو مادرم داریم افسردگی می گیریم تورو خدا کمک کنید
دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم یعنی اصلا راه نمیره یا میتونه بلند بشه با کمک نمیخوام بترسی ولی به نظر من نظر یک دکتر دیگه را هم بپرسید پسر خود من اینطوری بود اخرش یا یک امپول راه افتاد
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بر اساس جدول رشد و تکامل تا 18 ماه باید دیگه راه برن من حتی فیزوتراپی هم بردم چند ماه تا اینکه خدا خیرش بده یک دکتر مغز و اعصاب امپول نوشت و با زدن 4 امپول راه افتاد در 26 ماهگی
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هیچ مشکلی نداره ولی دیر تر روی چهار دست پا فتاد خوشش ماشاالله عالیه دستشو میگیره به مبل یادیوار بلند میشه و کل خونه رو با کمک دیوار راه می ره چهار یا پنج قدمم راه می ره ولی می خوره زمین
دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋