2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست
من تجربشو داشتم از هفته 6 خونریزی و لکه بینی و حالت تهوع شدید خیلی شدیدااااااا تو سونو هیچی معلوم ...

عزیرم منم از هفته ۵ تحوع شدید دددد گرفتم طوری ک فقط باامپول یک درصد اروم میشدم اما بازم ابم نمیتونسم بخورم بچمم سالمه الان ۴ ماهمه تحوع از علائمش نیست فقط لکه بینی میتونه یکی ازعلائمش باشه ک فقط باسونو مشخص میشه

چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنم 😓

چرا دوبار میدیدبتا من یبار دادم یعنی باز برم بدم؟؟؟

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمر درد دارم لک و خونریزی ندارم یعنی خارج رحمیه ۶ هفتمه

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
نه گلم نیاز نیس دکترم به من گف بتا اولی عددش کمه دوباره تکرار کن

انشالله ک خیره عزیزم

ممنون گلم بارداری خوبی داشته باشی😘

فداتشم همچنین دعام کن کلی استرس دارم ۶ روز دیگ وقت دکترمه ببینم تشکیل شده یانه 

عزیرم منم از هفته ۵ تحوع شدید دددد گرفتم طوری ک فقط باامپول یک درصد اروم میشدم اما بازم ابم نمیتونسم ...

تو نت نوشته بود تهوع شدید کتف درد لکه ببنی بتای پایین درذ شکم

من اون دوتارو داشتم فقط

انشالله سر دشمنم هم نیاد

جوری که دکترا حساب میکنن هفت هفته

برو سونو خب سونو روی شکم جواب میده من نه هفتمه الان شش هفته سونو معلوم کرد قلب بچرو اگم نشون نداد نگران نشو برابعضی ها دیرتر معلوم میشه