من تجربشو داشتم از هفته 6 خونریزی و لکه بینی و حالت تهوع شدید خیلی شدیدااااااا تو سونو هیچی معلوم ...
عزیرم منم از هفته ۵ تحوع شدید دددد گرفتم طوری ک فقط باامپول یک درصد اروم میشدم اما بازم ابم نمیتونسم بخورم بچمم سالمه الان ۴ ماهمه تحوع از علائمش نیست فقط لکه بینی میتونه یکی ازعلائمش باشه ک فقط باسونو مشخص میشه
چرا دوبار میدیدبتا من یبار دادم یعنی باز برم بدم؟؟؟
۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کمر درد دارم لک و خونریزی ندارم یعنی خارج رحمیه ۶ هفتمه
۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
نه گلم نیاز نیس دکترم به من گف بتا اولی عددش کمه دوباره تکرار کن
انشالله ک خیره عزیزم
فداتشم همچنین دعام کن کلی استرس دارم ۶ روز دیگ وقت دکترمه ببینم تشکیل شده یانه