2777
2789
عنوان

بارداری

179 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 24اردیبهشت اولین روز پریودم بوده... 27خرداد بتا دادم 227...امروز بتا رو تکرار کردم 2000بود ... کمه?خارج رحمی نباشه?براتون پیش اومده تاحالا... کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس طبیعیه کم کم میرع بالا استرس نداشته باش اصن مبارک باشه عزیزم

اخه دکترم دیونم کرده میگه برو سونو واژینال از لحاظ خارج رحمی مطمئن بشی ..خودمم میگم بتا کم داره میره بالا اخه کسی که خارج رحمی باشه سینه درد میگیره?یا تهوع. ممنون گلم 

اخه دکترم دیونم کرده میگه برو سونو واژینال از لحاظ خارج رحمی مطمئن بشی ..خودمم میگم بتا کم داره میره ...

همش علایم بارداریه

اونی ک خارج از رحمه بتا کمه و خونریزی داره از یک هفته بعد از موعد ک شما نداری

یا صبر کن دو هفته دگ کامل برو

یا برو سونو شکمی الان کیسه رو نشون میده

نرفتی سونو?

نه سونو نرفتم ... فقط از رو بتا اینارو گفته بهم

من تجربشو داشتم

از هفته 6 خونریزی و لکه بینی و حالت تهوع شدید خیلی شدیدااااااا

تو سونو هیچی معلوم نبود بتامم تا 580 رفت 

اخه دکترم دیونم کرده میگه برو سونو واژینال از لحاظ خارج رحمی مطمئن بشی ..خودمم میگم بتا کم داره میره ...

اگه سونو واژینال بدی خیلی بهتره . برا من پیش اومده 2 سال پیش. همین موقع های شما بتای من 1700 بود و من اصلا به خارج رحمی فکر نمیکردم ولی من لکه بینی داشتم اخرشم لولمو از دست دادم. ولی اگه سونو بدی خیالت کاملا راحت میشه

من تجربشو داشتم از هفته 6 خونریزی و لکه بینی و حالت تهوع شدید خیلی شدیدااااااا تو سونو هیچی معلوم ...

عخیی الهی خیلی سخته ... ولی این علائم رو ندارم من اما تونت خوندم ممکنه علایمی هم نباشه

اگه سونو واژینال بدی خیلی بهتره . برا من پیش اومده 2 سال پیش. همین موقع های شما بتای من 1700 بود و م ...

علائمت فقط لک بینی بود?درداینا نداشتی?من هیچ علايمی برای خارج رحمی ندارم 

نه عزیزم خارج رحمی سینه درد حالت تحوع نداره که مثل بارداری طبیعی روال خودشو طی میکنه

چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنم 😓

نگران نباش یه سونو بده خیالت راحت بشه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍