یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس طبیعیه کم کم میرع بالا استرس نداشته باش اصن مبارک باشه عزیزم
اخه دکترم دیونم کرده میگه برو سونو واژینال از لحاظ خارج رحمی مطمئن بشی ..خودمم میگم بتا کم داره میره بالا اخه کسی که خارج رحمی باشه سینه درد میگیره?یا تهوع. ممنون گلم
اخه دکترم دیونم کرده میگه برو سونو واژینال از لحاظ خارج رحمی مطمئن بشی ..خودمم میگم بتا کم داره میره ...
اگه سونو واژینال بدی خیلی بهتره . برا من پیش اومده 2 سال پیش. همین موقع های شما بتای من 1700 بود و من اصلا به خارج رحمی فکر نمیکردم ولی من لکه بینی داشتم اخرشم لولمو از دست دادم. ولی اگه سونو بدی خیالت کاملا راحت میشه
گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍