2777
2789
عنوان

کمک تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگم یه چیزی بخرم شوهر میگه اون پول آورده نمیشه ما هم ببریم گفت یه چیز ارزون برو بخر

الان به ۳۰ تومن چی میدن؟ ۲تا پفک بخر ببر😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن ولی منم خجالت میکشم زیر ۲۰۰   ۳۰۰ ببرم

برا زایمانمم پارسال تابستون ۳۰ تومن داد خواهرم همه خنیدن درسته بچه دکم بود ولی دیگه حداقل ۱۰۰ تومن باید میداد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

شما دوتا بشته پفکو و چیبس بخر میشه ۴۰ تومن براشون ببر

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
برا زایمانمم پارسال تابستون ۳۰ تومن داد خواهرم همه خنیدن درسته بچه دکم بود ولی دیگه حداقل ۱۰۰ تومن ب ...

این قفل کرده رو ۳۰ تومن مطمئنی با اصحاب کهف نسبتی نداره؟😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
منم میگم شوهر میگه یه مشورت از دوستات بگیر😀

بابا ۳۰ تومن آورده شما ۵۰ ببر براش تمام

این قفل کرده رو ۳۰ تومن مطمئنی با اصحاب کهف نسبتی نداره؟😂😂😂

نمیدونم والاه اخه شانس منه اون یکی خواهرشم باوجود اینکه براش تا الان سنگ تموم گذاشتم تولدش پلاک زنجیر عروسیش ۵ ملیون دادم سال ۹۱ برا زایمانم ۴۰ تومن آورد😀

نمیدونم والاه اخه شانس منه اون یکی خواهرشم باوجود اینکه براش تا الان سنگ تموم گذاشتم تولدش پلاک زنجی ...

۹۱ عروسیش بود پارسال زایمانم

بنظرم شما صد بده نفری پنجاه اگه شماام مثل اون باشی چه فرق تو خوب و بد هست،،فکر کن دو پرس غذا سفارش د ...

مگه تولد یکی نیست ؟ مگه دوتا تولده؟؟

بنظرم شما صد بده نفری پنجاه اگه شماام مثل اون باشی چه فرق تو خوب و بد هست،،فکر کن دو پرس غذا سفارش د ...

تا الان من خیلی خوب کادو دادم اما اون ما رو چی حساب میکنه با دست خالی عیدها ۵۰ به بچه هاش دادم

نمیدونم والاه اخه شانس منه اون یکی خواهرشم باوجود اینکه براش تا الان سنگ تموم گذاشتم تولدش پلاک زنجی ...

پس اینا عمدی میکنن هیچ ارزشی براتون قائل نیستن به نظرم یه ۵۰ تومن برای پسره کافیه