2777
2789
عنوان

بیاین بگین منظور عمه‌ام ازین حرفش چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 48 پست

اگه شما مجبورشون نمی‌کنی سوء استفاده نیست، ولی اگه راضی نیستن نباید بگیری

اصلن اگه نیاز نداری نگیر، چه راضی باشن چه نباشن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت من انقدر دلم می خواست زمان های بی پولیم مادرم یکم پول کمکم می کرد!!!  خدا خیرشون بده که چقدر خانواده دل رحمی داشتین!!

من تو همون مجردیم هم مادرم پول تو جیبی بهم نمی داد!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
اگه لازمش نداری ن؛بابابرزگت برات ارث نذاشته چیزی؟

نه! پدر من قبل پدر خودش مرده...نمیدونم از نظر حقوقی منم جزو ورثه هستم یا نه؟ خیلی لازمش دارم پول و چون شوهرم معلمه و خب خیلی کمک‌خرجمه اون پول ولی به غرورم برخورده...اینم بگم در مقایسه با پولی که مادربزرگم داره اون پول ناچیزه و در زمان هوشیاریش خودش برام پول و میریخته...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
واا پولاي باباي اونه بعد ب اون چه؟

اره به اون اصلا ربط نداره باباشو مامانش صلاح دونستن اصلا به ادن ربطی نداره

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
خوش به حالت من انقدر دلم می خواست زمان های بی پولیم مادرم یکم پول کمکم می کرد!!!  خدا خیرشون بد ...

دخترعموي منم پدربزرگ مادربزرگم خرجشو دادن

الان ك ازدواج كرد خوشبخت شد اسم اون بدبختارم نمياده

نه 

یعنی به روم نیارم؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
نه! پدر من قبل پدر خودش مرده...نمیدونم از نظر حقوقی منم جزو ورثه هستم یا نه؟ خیلی لازمش دارم پول و چ ...

اگه پدرت قبل پدرش فوت شده شما جز وراث نیستی، اما اگه لازم داری تازمان حیات مادر بزرگت چون بااختیار خودش میداده حقته و میتونی بگیری

نه عزیزم وصیت مادر بزرگته بعدشم مگه پول اونه شاید منظورش تو نبودی اگه بوده باشیم لزومی نداره همه پول ...

البته اگه هم زنده هست اگه لازم نداری و خرج مادربزرگت زیاده بگو نریزه

یعنی به روم نیارم؟

نه تو مگه ازش میخوای بریزه به حسابت؟پوله اونه؟

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !
دخترعموي منم پدربزرگ مادربزرگم خرجشو دادن الان ك ازدواج كرد خوشبخت شد اسم اون بدبختارم نمياده

همین که خوشبخته کافیه!!  خوشبختی اش سربلندی بقیه خانواده است!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت