2777
2789
عنوان

بیاین بگین منظور عمه‌ام ازین حرفش چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 48 پست
پس اصلا به روت نیار ان شاالله که زندگیت پر برکت میشه

مرسی عزیزم...زندگی تو هم پر برکت... سایه عزیزانت مستدام...به غرورم عجیب برخورد ولی به نظرم فعلا یه جوری باهاش کنار بیام تا وقتی مستقیم بهم بگن...ممنونم از توجهت گلم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
همین درسته، خواهش میکنم ،منم با پدربزرگ و مادربزرگ پدریم بزرگ شدم تا وقتی بچه بودم مامابزرگم خوب میر ...

چقدر شرایطت سخت بوده...واقعا ناراحت شدم تجربیات تلخی داشتی...ایشالله ازین به بعد برکت و شادی باشه برات و به سلامتی زایمان کنی مامان ناز....زیاد فک نکن به این تلخی‌ها ...البته میدونم گفتنش راحته...ولی جون بارداری به جیزای خوب فک کن دوستم...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شرایطت سخت بوده...واقعا ناراحت شدم تجربیات تلخی داشتی...ایشالله ازین به بعد برکت و شادی باشه بر ...

من کلا ادم منفی نگری نیستم راحت با قضایا کنار میام خداروشکر از وقتی باردارم زندگیم خیلی بهتر شده برکتشم بیشتر شده خدا همیشه همراهمون هست حتی اگه کل دنیا نباشن

من کلا ادم منفی نگری نیستم راحت با قضایا کنار میام خداروشکر از وقتی باردارم زندگیم خیلی بهتر شده برک ...

درست میگی عزیز دلم... خدا با ماست و همین برای من بس است...