2777
2789

سلام ، دوستان اونایی ک روش مدیریت مستقیم سهام رو انتخاب کردن و فرم فروش پر کردن  ، سی درصد سهامتون واریز شد ؟؟ چه مبلغی ؟

و اینکه کدوم بانک بودین مبلغ واریزی بانک ها من شنیدم مختلفه مثلا بانک کشاورزی برای سهام یک میلیونی ، ۶ تومن واریز کرده برای سی درصد .... 

بانک رفاه و توسعه تعاون کسی اطلاع داره چقدره ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگه نیاز فوری ندارین فعلا نفروشین قیمتش هی میره بالا الان ۵۳۲ تومنی شده سیزده میلیون و هفتصد

درسته ولی خب اینم باید در نظر گرفت که در حال حاضر بازار بورس و سهام داغه و به همین دلیل متقاضی سهام زیاده و قیمت رفته بالا ... احتمالا بعدا افت کنه 

توسعه فعلا نریختن واسه ما ،متنفرم ازش بانک فقط بانک ملی

خخخخ بانک ملی کجاش،خوبه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

منتظرن که ارزش سهام تو بورس بیاد پایین تا یه چند غاز بریزن تو حساب طرف،خیلی عوضین وقتی هم تماس،می گیری سربالا جواب میدن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
شنیدم بانک ملت فقط حدود ۲۰۰ تومن واریز کرده برای سی درصد سهام 🤯

واقعا!!!!!!فکرنکنم من که ندیدم امگه میشه

منتظرن که ارزش سهام تو بورس بیاد پایین تا یه چند غاز بریزن تو حساب طرف،خیلی عوضین وقتی هم تماس،می گی ...

بله متاسفانه خیلی ناجوره ، و احتمال اینم هست که فروش انجام شده ولی تو حساب مرکزی بانک سپرده گذاشته شده تا سود بگیرن !! تا چند ماه ! از سیستم کاری اینا هیچ چیز بعید نیست

اول ازهمه ریختن ،میخواستم مال مامانمم بردارم گوشی بخرم انقدر لفتش داد قیمتش زیاد شد

نریختن بخدا واسه کی ریختن که مانفهمیدیم