2777
2789
منم وقتی افراد کم سن اینجا میبینم عصبی میشم  حالا کنکوری خوبه یه دختر ۱۴ساله اینجا از شوهر و د ...

آره دقیقا

من ۱۵ ساله دیدم میگفت میخوام زایمان کنم

هیچکس باور نمیکرد آخر نمیدونم عکس فرستاد چی کرد

دهنم مونده بود باز

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
اخ من اینارو می بینم کهیر می زنم😂

خخخخ بعضیام که تخصص دارن تو مشاوره گشایش بخت و جذب خواستگار...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تاپیک دیگه ای م می مونه😂 همه همیناست غیر از اینام باشه که میترکه🥴

راست میگی بخصوص تاریک جاری و خیانت    که آمار بالایی داره،تاپیکای درآمد و اقتصاد و.خونه.و شغل ، اونایی که انرژی مثبتن، کتاب خوانیا، بیشتر اینا رو.میرم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
کنکوری ها😐 اینا که میان میگن امیدواری بدید من پزشکی میارمو فلان به نظرم کسی که کنکور داره اصلا نبا ...

حرف دل منو زدی . هی میخواستم نگم

دوستی میگه اره مدرک ردی هنرستان دارم . روزی چند ساعت بخونم  پزشکی بیارم. یا حساب میکنن الان ۲۷ سالمه تو این یکماه بخونم ۳۴ سالگی دکتر میشم ،  ۳۷ سالگی متخصص 😀 خوبه بنظرتون؟

بابا فاکتور هوش و پیشینه قوی رو هم حساب کنید

یکی بود نوشته بود قند تو گلوی بچم گیر کرده کبود شده رنگش لطفا بگین چیکار کنم 😐😐😐

سرکاریه..این مدل تاپیکا برای پربازدید شدنه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
دورهمی  فلانی ام بیاین

واااااییییی من تا ۱۰ صفحه ام میرم جلو میبینم اصلاااااا چیره خاصی نمیگن بهم 😳😳😧😧😧😧

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
حرف دل منو زدی . هی میخواستم نگم دوستی میگه اره مدرک ردی هنرستان دارم . روزی چند ساعت بخونم  پ ...

میدونی اصلا آدمایی که واقعا میرسن به این هدف ها هیچوقت عنوان نمیکنن حداقل تو همچین جاهایی عنوان نمیکنن!

اینا فقط میخوان به خودشون آرامش بدن

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜