2777
2789
من تو این تاپیکا تو این.پنج سال نرفتم، خیانت، حس ششم، فال و فالگیری،تو این جور تاپیکا هم خیلی کم می ...

مگه تاپیک دیگه ای م می مونه😂

همه همیناست غیر از اینام باشه که میترکه🥴

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری ها😐 اینا که میان میگن امیدواری بدید من پزشکی میارمو فلان

به نظرم کسی که کنکور داره اصلا نباید بیاد اینجا

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
دوست پسر عشقهای توهمی یکطرفه 😶 که نیازشون اصلا راهنمایی نیست فقط میخوان به احساسشون شاخ و برگ بدن ...

بعضیا دور از حضور عقده ی توجه و ترحم دارن 

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂
خب نی نی سایته سوالاشون که خوبه فقط آخریه بده

بخاطر دعواها و بی حرمتی ها و قضاوت هایی ک میشه گفتم

با این همه سال بودن تو سایت میدونم اینجا کجاس😄😄😄😄

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
کنکوری ها😐 اینا که میان میگن امیدواری بدید من پزشکی میارمو فلان به نظرم کسی که کنکور داره اصلا نبا ...

منم وقتی افراد کم سن اینجا میبینم عصبی میشم 

حالا کنکوری خوبه یه دختر ۱۴ساله اینجا از شوهر و دوس پسر تاپیک زده بود دیگه چشامو بستم دهنمو باز کردم با خاک یکسانش کردم 

مگه تاپیک دیگه ای م می مونه😂 همه همیناست غیر از اینام باشه که میترکه🥴

سلام به احسان علیخانی نی نی سایت

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
خیانت....مخصوصا وقتی که هرچی بع استارترش میگی اگه خیانت کرده خب طلاق بگیر عین خیالش نیست...یا مثلا ا ...

یکی بود نوشته بود قند تو گلوی بچم گیر کرده کبود شده رنگش لطفا بگین چیکار کنم 😐😐😐