2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپک عکس بزنم همه جمع شن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بزنن زود میترکن حال نمیده  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

زدیم ولی زنا شروع ب فحاشی تا مادرمونم کردن ما رو تعلیق کردن ب جاش!!!

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

خب اینو گزارش بزن تا من ازامروز خوشحالی بمیرم بعد خودش جنجالی میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4245068/درد-کلیه-تخمدان-سینه-رحم-کمک

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
کاش ترکیدنی درکارنبود😐😂

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈