2777
2789
عنوان

تنفر از پیاز و سیر در بارداری

6075 بازدید | 29 پست

سلام. دوستان من قبل حاملگیمم حس بویاییم خیلی قوی بود. الان دوران بارداری به حالت وحشتناک خودش رسیده. از 99 درصد غذاها بخاطر داشتن بو متنفرم. از همه بدتر سیر و پیاز. کسی بود مثل من باشه و حالش خوب شده باشه. احساس میکنم دیگه نمیتونم سمتشون برم😞اخه غذا با پیاز پخته میشه. الان هفته 16 هستم بجای بهتر شدن بدتر شدم😖

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم منم همینجوری بودم ،میگفتم تا اخر عمرم سمت اینا نمیرم ، از بوی گوشت ،فلفل دلمه ای ،مخصوصا دارچین متنفر بودم

ولی بعد زایمان خوب شدم 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
نه عزیزم منم همینجوری بودم ،میگفتم تا اخر عمرم سمت اینا نمیرم ، از بوی گوشت ،فلفل دلمه ای ،مخصوصا دا ...

بچتون چیه؟

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
نه عزیزم منم همینجوری بودم ،میگفتم تا اخر عمرم سمت اینا نمیرم ، از بوی گوشت ،فلفل دلمه ای ،مخصوصا دا ...

وای بعد زایمان. اخ اخ 😭

بچتون چیه؟

پسر

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

اره اسی منم مثل تو بودم وای بوی پیاز ک ب دماغم میخورد مرگمو میدیدم ،الان دوسه هفته س،یهو کامل تهوعم رفت انشالله ک توم زود خوب میشی و نینیتم سالم بغل میکنی

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
بو مواد شوینده بو بعضی عطرا بو بعضی غذا ها خیلی حالمو بد میکنه ببخشیدا عق میزنم

من از وایتکس اینا فقط حالم بد نمیشه. اره عطرم مثل من