2777
2789
عنوان

طلا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 69 پست
خیلی دوس دارم مشکل اینه ک بلد نیستم اصلا

منم تازه واردم همینجا فهمیدم که اگه بلد باشی میتونی خوب سود کنی فعلا کد بورس گرفتم و یه مقدار پرس و جو کردم یه کم خریدم واسه کسی که بلد نیست از عرضه اولیه شروع کنی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربع سکه بگیر .پول اصلا ارزش نداره هیچوقت پولو نگهش ندار .الان میتونی یه ربع سکه با اضافشم سکه گرمی ب ...

خیلی میترسم بیاد پایین☹

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون
کاش منم طلا بگیرم میخواستم وام بگیرم ک اونم خداروشکر کل بانکا بخاطر اوضاع خوب اقتصادی دیگ وام نمیدن ...

دو سه ماهه!!خیلی دس دس کردی پس پول نگهداشتن اشتباه ما در حد خوردو خوراک دو سه ماه تو حساب داریم هر وفتم لازم بشه طلا رد میکنم ک خداروشکر لازم نشده

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
دو سه ماهه!!خیلی دس دس کردی پس پول نگهداشتن اشتباه ما در حد خوردو خوراک دو سه ماه تو حساب داریم هر و ...

اره خیلی الان ناراحتم 😩😩

الان ینی میگین بگیرم بهتره؟

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
اره خیلی الان ناراحتم 😩😩 الان ینی میگین بگیرم بهتره؟

گفتم من همیشه پول دستم بیاد خریدارم البته کم اجرت گرمی ۲۰ میکشه روش و نگهدارنده هم هستم..بنظرم بخر تهش میخواد چقد پایین بیاد ۵۰ تومن ک چشم رو هم بزاری جبران شده...من پارسال اردیبهشتم خرید داشتم طلا گرمی ۴۵۵ بود بعد اومد پایین مدتی رو ۴۰۸ موند باز رفت بالا ....تازه اون موقع ملت میگفتن گروونه میاد پایین الان جز ارزوهای محالللله ۴۰۰ تومن بشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...