منم تازه واردم همینجا فهمیدم که اگه بلد باشی میتونی خوب سود کنی فعلا کد بورس گرفتم و یه مقدار پرس و جو کردم یه کم خریدم واسه کسی که بلد نیست از عرضه اولیه شروع کنی بهتره
کاش منم طلا بگیرم میخواستم وام بگیرم ک اونم خداروشکر کل بانکا بخاطر اوضاع خوب اقتصادی دیگ وام نمیدن ...
دو سه ماهه!!خیلی دس دس کردی پس پول نگهداشتن اشتباه ما در حد خوردو خوراک دو سه ماه تو حساب داریم هر وفتم لازم بشه طلا رد میکنم ک خداروشکر لازم نشده
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
گفتم من همیشه پول دستم بیاد خریدارم البته کم اجرت گرمی ۲۰ میکشه روش و نگهدارنده هم هستم..بنظرم بخر تهش میخواد چقد پایین بیاد ۵۰ تومن ک چشم رو هم بزاری جبران شده...من پارسال اردیبهشتم خرید داشتم طلا گرمی ۴۵۵ بود بعد اومد پایین مدتی رو ۴۰۸ موند باز رفت بالا ....تازه اون موقع ملت میگفتن گروونه میاد پایین الان جز ارزوهای محالللله ۴۰۰ تومن بشه
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...