rezhvan_maman مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 عنوان کی مثل من به این باور رسیده زیاد نباید به مردها محل داد | مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 139 پست من شوهرم هروقت بی محلش میکنم بیشتر دنبالم میادولی وقتی نازش رو بکشم و برم طرفش خودش رو میگیرهکیا مثل منن و از بی محل کردن شوهراشون نتیجه گرفتن 1399/04/10 | 14:12 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6997 منم مدرک آرایشگری و گریم تخصصی دارم مربی گری شنا دارم مدرک کامپیوتر و زبان هم دارم ولی بیشتر آرای ... واییی چقدررخوب خب دیوونه چراپس مشغول نمیشی؟همین الان برو تودیوار ببین کلی آگهی استخدام مربی شنا و آرایشگروایناگذاشتننننن زودتر دست به کارشووو مدرک آرایش پیرایشم داری؟من بین رنگ مو و شنیون موندم بیشتر مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 چقد جالبه چون منم توفکرش بودم همچین تاپیکی بزنم ببینم واقعا هست کسی که مثل من باشه همش میگفتم الان ت ... آخیییییش یه عشق پیدا کردمازاین ببعد بیشتر حرف بزنیمبیشتر از تجربیات هم بگیم
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 عزیزم بیشتر بخودت برس و وقتی میاد خونه لباس باز بپوشو بی محلش کن بخدا اینارو کردم نمیفهمهبیین ببخشید نعوظ میکنه ها همون لحظه ولی ادامه نمیده میگه این فقط مهم نیست بدنم امادگیشونداره😑😕ازحرفاشم سردرنمیارم خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 واییی چقدررخوب خب دیوونه چراپس مشغول نمیشی؟همین الان برو تودیوار ببین کلی آگهی استخدام مربی شنا و آر ... اره اونم دارمآخه بچم کوچیکه نمیشه
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 بخدا اینارو کردم نمیفهمه بیین ببخشید نعوظ میکنه ها همون لحظه ولی ادامه نمیده میگه این فقط مه ... یائسه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد یائسه شده
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 واییی چقدررخوب خب دیوونه چراپس مشغول نمیشی؟همین الان برو تودیوار ببین کلی آگهی استخدام مربی شنا و آر ... عشقم شنیون بهترین حرفس
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6997 آخیییییش یه عشق پیدا کردم ازاین ببعد بیشتر حرف بزنیم بیشتر از تجربیات هم بگیم حتماااا👌👌👌دوستی که آدمو درک کنه پیدانمیشه انقدددد گشتم نبودکه نبود همه زنا فیسو افاده ای شدن خوشم نمیاداینجورآدما مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
mohadeseh_خانم عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 3145 یائسه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟ به احتمال زیاد یائسه شده مگه مردا یاعسه میشن؟ینی چی خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 حتماااا👌👌👌دوستی که آدمو درک کنه پیدانمیشه انقدددد گشتم نبودکه نبود همه زنا فیسو افاده ای شدن خوشم ... وای منم ازشون متنفرم 🥵🥵
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 مگه مردا یاعسه میشن؟ینی چی اره یعنی سرد میشن.توانایی جنسیشون نمیمونه.دویت دارن ولی نمیتونن انجام بدن
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6997 عشقم شنیون بهترین حرفس سخته ؟من قبلا کلاس خودآرایی رفتم مربیم خیلی از میکاپم تعریف میکردمیگفت استعدادشو داری حالابنظرت شنیون سختتره یا میکاپ؟ مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 سخته ؟من قبلا کلاس خودآرایی رفتم مربیم خیلی از میکاپم تعریف میکردمیگفت استعدادشو داری حالابنظرت شنیو ... اگه علاقه داشته باشی اصلا سخت نیست.حتما مدرک شنیونم بگیر عالی میشه فدات شم 😘😘😘
فضیلت_خانم_ودخترانش عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 6997 وای منم ازشون متنفرم 🥵🥵 اگه بدونی چقدررر دنبال دوست گشتم توباشگاه تودانشگاه توهمسایه باورت نمیشه یه نفرررر که اهل پز نباشه پیدانکردم مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
11elham11 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2002 عزیزم اگ دوس پسرت با بی محلی شاید به نتیجه برسیولی در مورد همسرت هیچ وقت اینجوری رفتار نکنوقتی میتونی با محبت جذبش کنی چرا با بی محلی رابطتون سرد کنی
rezhvan_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1383 اگه بدونی چقدررر دنبال دوست گشتم توباشگاه تودانشگاه توهمسایه باورت نمیشه یه نفرررر که اهل پز نباشه پ ... نه باید صبور باشی عشقممن چیم پس!!!!!🤔🤔🤔🤔