2777
2789
عنوان

کی مثل من به این باور رسیده زیاد نباید به مردها محل داد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خیلی ادما اینطورین زن و مرد نداره همیشه باید فاصله باهاشون داشت بعضی اوقات هم یه شوکی بهشون وارد کرد هوا برشون نداره . من به این نتیجه رسیدم زیادی نباید خوب و مهربون بود

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
اره بزار بدونه تو در چه عذابی هستی با رفتاراش

مردا عین بچه هستن فقط اختیاراتشون زیاده که اونم باید با سیاست دست بگیری 

فک کن با بچه هرچی بیشتر لج کنی لج میکنه بهتر نمیشه 

هیچ زنی مرد دلخواهش رو نداره 

مردا عین بچه هستن فقط اختیاراتشون زیاده که اونم باید با سیاست دست بگیری  فک کن با بچه هرچی بیش ...

آخه تا کی باید زن کوتاه بیاد

مردا همش منتظرم زن کوتاه بیاد و گذشت کنه اینجوری نمیشه

باهم بیشتر چت کنیم و تجربیاتمون رو در اختیار هم بزاریم دوست خوبم🥰🥰⁦❤️⁩

حتمااااا❤❤❤

تامرداسکته ندادنمون خودمون سکتشون بدیم 🤣👌

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
آخه تا کی باید زن کوتاه بیاد مردا همش منتظرم زن کوتاه بیاد و گذشت کنه اینجوری نمیشه

اسم این کوتاه اومدن نیست که 

ببین دستی رو که نمیشه برید باید بوسید 

یعنی با پنبه سر برید

به اصطلاح از مهندسی معکوس استفاده کن 

کمتر حرف می‌زنم نمیرم طرف ش نگاش نمیکنه واسه این که حرسش بدم سرم رو میکنم تو گوشی الکی میخندم با ...

علاوه براینها من همش بهش سرکوفتم میزنم😁

اه برو بیرون دیگه چقدخونه ای 

شام و ناهارمو ازش جداکردم دیگه منتطرنمیمونم اون بیاد خودمو دخترم میخوریم اون تنهامیمونه انقدمیچسبه اینکارلامصببب

چندبارم توطول روز میگم بودونبودت برامون فرقی نداره 

دیگه براش میوه و چای نمیارم بگه بیارمیگم ماکه نمیخوریم خودت برو بردار اما قبلش خودمونو خفه کردیم بسکه خوردیم دور ازچشمش🤣🍉

اسم این کوتاه اومدن نیست که  ببین دستی رو که نمیشه برید باید بوسید  یعنی با پنبه سر برید ...

ما میبریم دسته رو صبرکن😁

بلاخره روزگار بروفق مرادما میشه این شب صبح میشه بلاخره

کمتر حرف می‌زنم نمیرم طرف ش نگاش نمیکنه واسه این که حرسش بدم سرم رو میکنم تو گوشی الکی میخندم با ...

فک کنم رو شوهر من جواب نمیده، اخه ما شبا بغل هم نمیخابیم ازم یک متری اینا فاصله میگیره میخابه،ی مدت هم اصرار کردم بهش و هم ی مدت بی اعتنایی تو این زمینه کردم ،اما هیچکدوم نتیجه نداده،البته رابطه جنسیمون و بقیه چیزا سرجاشه ها فقط شبا بغل مغل تعطیل ومن واقعا قلبم ب درد میاد 

خدایا عدالتت کو پس... منکه له شدم زیر درد
علاوه براینها من همش بهش سرکوفتم میزنم😁 اه برو بیرون دیگه چقدخونه ای  شام و ناهارمو ازش جداک ...

هههههههههه

ببین بخدا خودشون باعث میشن همچین بلایی سرشون بیاریم

وقتی بهشون محبت میکنیم قدر نمیدونن همش دوست دارن غرورمون رو بشکنن ماهم فقط باید بی محل کنیم