2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرد مزاجم.یعنی بلغمی و خشک،از اون سردای بدا،ولی شوهرم گرم مزاجه،بچه اولمون دختره،من خیلی سر دخترم شیر و ماست و پنیر و شکلات میخوردم خیلی زیاد،

ولی سر این،چون تو پریودام خیلی درد بدی داشتم چند ماه قبل از حاملگی مدام چیزای گرم داخل چاییم میریختم میخوردم حلوای خرمایی میخوردم..قرار بود توی جوش شیرین بشینم که قلیایی بشه رحمم اونو نکردم ولی چیزای گرم خیلی میخوردم ،شوهرم شوکه شده بود که باردار بودم،میگفت مکه نکفتم صبر کن من عرق کاسنی و قهوه بخورم تا این یکی پسر بشه و از دو نوع بچع داشته باشیم..تا اینکه دوازده هفتکی رفتم سونو،دکتره هیوی نگفت،ولی من ازش پرسیدم دختره؟گفت بهش میخوره دختر باشه،،ولی ۱۸هفتگی رفتم هونجا،ایندفعه من هیچی نگفتم.گفت بچه اولت چیه؟گفتم دختر،کفت این یکی یه پسر سالمه..

امیدوارم شما هم هرچی میخوای بهش برسی😘😘

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
من سرد مزاجم.یعنی بلغمی و خشک،از اون سردای بدا،ولی شوهرم گرم مزاجه،بچه اولمون دختره،من خیلی سر دخترم ...

خداروشکر کاش منم اینجوری بشم خودم خوردم ولی شوهرم ن 

چیزیش نیست دخترم دارم واقعا نمیتونم دوباره وسه بار زایمان کنم طبیعی خیلی سخته

منم دلم نمیخواد طبیعی باشم واقعا دیگه تحملشو ندارم..اگر خدا کمک کنه و دکترم بتونه یجوری سزارین بشم

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔