2777
2789

بانک برا نگهداریه اصل پول خوبه اما به پول جهش نمیده..و بعده مدتی همه چی گرون میشه صددرصد پولت هنوز همون عهده بوق مونده..پولو باید باهاش کار کنی که بیشتر بشه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
واااای چ اشتباه بزرگی کردی گذاشتی توی بانک دختر من ۵۰ تومن توی بورس دارم بعضی روزا شده ۲۵۰۰ بهم سود ...

چ سهامی خریدی؟ ماهی چند سود میکنی؟؟ چجوریه یکم توضیح بده لطفا

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما ریسک نکن که همشو طلا بگیری.یا تو بورس بزاری..خورد خورد سرمایه گزاری کن...الان وقته میوه جاته.خشکبار خیلی سود داره توش.خریده زمین..اما الان زمین گرون شده.چون زمینم سودش زیاده..اما ببین بورسو طلا یه کم نوسان دارن توشون..

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
چ سهامی خریدی؟ ماهی چند سود میکنی؟؟ چجوریه یکم توضیح بده لطفا

۵  ۶ تا سهام دادم، دی، غگل، وخارزم، شگویا، وپویا،

چهارشنبه هم عرضه اولیه میاد به اسم سیتا پیشنهاد دادن حتما بخریم ظاهرا خوبه.

ببین من ۵۰ تومن دارم روزی ۲ میلیون و ۵۰۰ هم شده سود داده. و اینکه توی این یه ماه گذشته ۲۰ تومن سود کردم

۵ درصد سود و ضرر دیگه سقفشه 

یا ۵درصد سود میکنی یا ضرر

ولی در کل اگه ماهی ۱۰ روزشم سود کنی عالیِ من که خیلی راضیم

زنداداشم ارایشگاهشو جمع کرد سرمایشو اورد توی بورس درامدش خیلی بیشتر شده خداروشکر

اصلا جای ترس نداره میتونی امتحان کنی من خودم با ۳۰۰ هزار تومن اومدم توی بورس

واااای چ اشتباه بزرگی کردی گذاشتی توی بانک دختر من ۵۰ تومن توی بورس دارم بعضی روزا شده ۲۵۰۰ بهم سود ...

عزیزم یه کم راهنمایی میکنی؟

من ۵ تا سکه دارم به نظرت بفروشم بذارم بورس؟

چیا بخرم خوبه؟

۵  ۶ تا سهام دادم، دی، غگل، وخارزم، شگویا، وپویا، چهارشنبه هم عرضه اولیه میاد به اسم سیتا پیشن ...

من اگه بخوام شروع کنم باید چجوری شروع کنم؟ و با چقدر میتونم؟

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
عزیزم یه کم راهنمایی میکنی؟ من ۵ تا سکه دارم به نظرت بفروشم بذارم بورس؟ چیا بخرم خوبه؟

ببین من اونقد حرفه ای نیستم که سیگنال بدم، ولی خب سهامی که دارم خدارو شکر همینجوری داره بهم سود میده.

به نظر من که بفروش بیا توی بورس اصلا ۵ تاشو یه جا نفروش اگه میترسی فعلا یکیشو بفروش بیا بعد که ببینی چقدر سودش لذت بخشه خودت دوس داری هرچی داری بفروشی بیاری توی بورس😉 و اینکه میتونی از کسی که خیلی حرفه ای کمک بگیری کلی کلیپ هست میتونی ببینی که کمکت میکنه، کلیپهای استاد ترحمی عاااالیه...

ولی خب این باید در کنار کار اصلیتون باشه. اکثرا به چشم شغل دوم نگاش میکنن

دوست داداشم با ۳۰۰ میلیون شروع کرد الان ۶ میلیارد داره 🙃 روووزی فقط ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون سود داره براش و بهترین نقطه شهر خونه خریده

ببین من اونقد حرفه ای نیستم که سیگنال بدم، ولی خب سهامی که دارم خدارو شکر همینجوری داره بهم سود میده ...

ببین من فروردین با ۲ میلیون اومدم تو بورس الآن شده۶ تومن. ولی اردیبهشت ۴ میلیون طلا فروختم گذاشتم بورس الآن ۳۸ درصد تو ضررم. طلاهم که بالا رفته ضررم بیشتر شده.

میگم یه وقت اینطوری نشه

من اگه بخوام شروع کنم باید چجوری شروع کنم؟ و با چقدر میتونم؟

اگه ترس داری و اطمینان نداری یا پولت کمه میتونی با ۵۰۰ یا یه تومن شروع کنی یا میتونی فقط عرضه اولیه بخری که ریسکی هم نداره ولی در کل بورس خیلی خوبه این تجربه ی منه که ۵ یا ۶ ماهه اومدم توی بورس و با ۳۰۰ تومن شروع کردم و الان ۵۰ میلیون دارم البته اینم بگم علاوه بر سودم وقتی دیدم خوبه یه مقدار پول دیگه وارد کردم.

میتونی بری کارگزاری اونجا راهنماییت میکنن عزیزم.

منم داداشم برام پیگری کرد و باهم رفتیم کد بورسی گرفتیم

اگه اشنای حرفه ای داری حتما ازش کمک بگیر

اگه ترس داری و اطمینان نداری یا پولت کمه میتونی با ۵۰۰ یا یه تومن شروع کنی یا میتونی فقط عرضه اولیه ...

کسی رو ندارم تو بورس.اما خیلی دلم میخواد با اطلاعات واردش بشم

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
ببین من فروردین با ۲ میلیون اومدم تو بورس الآن شده۶ تومن. ولی اردیبهشت ۴ میلیون طلا فروختم گذاشتم ب ...

اشکال نداره تو ضررم باشی بلخره میاد بالا همینجوری ک نمیمونه، مثلا از ۲۴ روز کاری حتی شده ۱۰ روزشم سود بده عالیه.

بستگی داره چه سهامی خریده باشی و چقدر به این کار وارد باشی و از چه کسی سیگنال بگیری...

پیشنهاد میکنم کلیپهای استاد ترحمی رو ببین بهت کمک میکنه

واینکه توی بورس نباید هیجانی شد مثلا وقتی میبینی داری ضرر میکنی نترس و فوری نفروش یا داری سود میکنی پولتو نیار و اون سهامو به گرونترین قیمت نخر... باید روانشناسی بورس بلد باشیم...

توی بورس باید صبور باشی

جسارتا میتونم بپرسم چه سهامی میخرید که ۲۵۰۹سود میکنید؟؟

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
اشکال نداره تو ضررم باشی بلخره میاد بالا همینجوری ک نمیمونه، مثلا از ۲۴ روز کاری حتی شده ۱۰ روزشم سو ...

اره صبوری میکنم الآن یک ماهه تو ضررم دست نزدم بهش.

استاد ترحمی تو سایت فراچارت هستش؟

کسی رو ندارم تو بورس.اما خیلی دلم میخواد با اطلاعات واردش بشم

منم زیاد چیزی بلد نیستم عزیزم ولی کلیپ میبینم، میتونی بری کارگزاری و اول کد بورسیتو بگیر بعد شروع کن به کلیپ دیدن و ... 

اولین قدمو بردار عزیزم راه برات باز میشه

من روزایی هم بوده که ضرر کردم ولی  بعد چند روز جبران شده برام. در کل خیلی راضیم