2777
2789
اره صبوری میکنم الآن یک ماهه تو ضررم دست نزدم بهش. استاد ترحمی تو سایت فراچارت هستش؟

توی گروه خانوادگیمون داداشم کلیپاشو میزاره دقیقا نمیدونم چه سایتی هست.

شما از کسی سیگنال میگیری برای خرید سهام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا میتونم بپرسم چه سهامی میخرید که ۲۵۰۹سود میکنید؟؟

و اینکه این سود بستگی به پولی داره که توی بورس دارید، ۵۰ تومن دیگه سقف سودش ۲۵۰۰ 

ولی خب یکی هم هست روزی ۱۰۰ میلیون هم سود داره چون پول بیشتری گذاشته

البته که سهامم خیلی مهمه که چجور سهمی باید خرید که اینم از چند تا خِبره سیگنال میگیرم

غگل، دی، وساپا، شگویا و چندتا دیگه ک یادم نیس 

عرضه اولیه سیتا هم فردا میاد اونم تاکید کردن بخریم 

و اینکه این سود بستگی به پولی داره که توی بورس دارید، ۵۰ تومن دیگه سقف سودش ۲۵۰۰  ولی خب یکی ه ...

من دیروز ۱۸میلیون  خگستر خریدم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
من خفولا و خصدرا خریدم ایشالا ک خوب باشه برای شما هم انشالا خوب باشه و سود بده بهتون

ممنونم 

میشه منم برا خرید سهم راهنمایی کنید 

اگه درخواست دوستی را قبول کنید.

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا