2777
2789
عنوان

کادو برای زن داداش

1490 بازدید | 34 پست

بچه ها من میخوام برا زن داداشم به خاطر مهربونیش یه هدیه بخرم 

واقعا نمیدونم چی بخرم ک خوش حال بشه و خوشش بیاد ۳۰ سالشم هس میشه لطفا راهنمایی کنین؟

میخوام خاص باشه 

اگه عکس دارید هم لطف کنید بفرستید

بنطرم خیلی ضایعس بگی برای مهربونیت

صبر کن تولدش بشه یا سالگرد عقد و عروسی چبزی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کیف پول شیک با ی سبد گل کوچیک 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یک عدد کاکتوس   

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ن نمیگم برا مهربونی  کلا میخوام الکی این دفعه ک میبینمش خوشحالش کنم

👍👍👍

خدا هم از این خودهرشوهر خوبا بده هم زنداداش خوب😍

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد