لیلیوممرداب مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11826 عنوان دفع لخته هفته نه بارداری،تو رو خدا بیاین از استرس نخابیدم | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 22 پست کمک کنید مامانای باردار لطفا .......... 1399/04/10 | 08:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharan_e عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 341 اگه خونریزی همراه با درده که خیلی بده وگرنه شاید هماتوم باشه تحت هرشرایطی خونریزی در بارداری خطر داره وباید حتما بری دکتر
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11826 رفتم سونو نمیدونم چرا سکوت کرد فقط گفت شما رو. ناریخ پریود که میگی نه هفته ای جنین اندازه شش خفته س رشد نکرده شب نوبت دکتر دارم که سونو رو به دکتر هم نشون بدم بااینکه همه چی تموکخ ولی امید. دارم هنوز حسش میکنم😓😔 برام دعا کنید ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11826 از تاریخ پریود۵اردیبهشت اولین روز پریود آخرم بوده ولی من که شوهرم پیشم نبوده ۱۷اردیبهشت تازه اومده وما عملیات داشتیم😭چیکار. کنم موندم ..........
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 از تاریخ پریود۵اردیبهشت اولین روز پریود آخرم بوده ولی من که شوهرم پیشم نبوده ۱۷اردیبهشت تازه اومده و ... ربطینداره گلم سن جنین ممکنه از تاریخ پری و ایدام کوچکتر یا بزگتر باشه من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11826 ربطینداره گلم سن جنین ممکنه از تاریخ پری و ایدام کوچکتر یا بزگتر باشه نمیدونید از۱۷ام میشم چن هفته؟نمیتونم حساب کنم ..........
لیلیوممرداب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 11826 عزیزم من هفته 11 یه لخته خون بزرگ دفع کردم.حدود 5 سانت رفتم سونو تشخیص داد هماتوم دارم. درمانش استر ... الان که سونو گفت لکی چیزی نیس مشخص نس برا چی بوده بخاطرهمین نگران کننده س ..........
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 برام دعا کنید با دلای پاکتون سلام چی ششد؟؟ من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰