2777
2789
عنوان

شیطونه میگه بزنشون تا کش بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حالا میگن بچه نمیفهمن.ایقده دعوا میکنن فقط موها همو میکشن

نه بابا همه چیزو میفهمن خوبم میفهمن 

واییی دلم غش رفت براشون از حالا همبازی هستن🤣😂

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
نه بابا همه چیزو میفهمن خوبم میفهمن  واییی دلم غش رفت براشون از حالا همبازی هستن🤣😂

تا ساعت دوازده صب فقط بلند میشده میخاین ولی دیگه همسرم اومد سپردمشون دست اونو خودم رفتم خوابیدم..دیشب اصلا ی چی دیگه بود ذلیلم کردن

تا ساعت دوازده صب فقط بلند میشده میخاین ولی دیگه همسرم اومد سپردمشون دست اونو خودم رفتم خوابیدم..دیش ...

اشتباه تایپی نادیده بگیرین ازبس خستمه نمیدونم چی مینویسم   

تا ساعت دوازده صب فقط بلند میشده میخاین ولی دیگه همسرم اومد سپردمشون دست اونو خودم رفتم خوابیدم..دیش ...

واییی چقد ماشاالله شیطونن 

کاش یه کمکی بگیری برای خودت عزیزم

واییی چقد ماشاالله شیطونن  کاش یه کمکی بگیری برای خودت عزیزم

دخترخواهرشوهرم حدود ی ماه اومده پیشو خدا خیزش بده خیلییییی کمکم میکنه ازشستنشون تا بیبی کردنشون و شیر دادن و لباس عوض کردن کارای خونه کلا همه جوره کمکم میکنه ولی بدبخت خیلی خسته بود دیگه بیدار نکردم گفتم حدااقل بزارم اون بخابه فردا جون داشته باشه ناهار درس کنه و کمک شوهرم بگیرتشون خداخیرش بده از نه خوابیدم تا ساعت سه.خودشو شوهرم نگهشون داشتن بعد من بیدار شدم شیفت تحویل گرفتم تا الان خوابیدن منم میخام برم پیاده روی خخخخخخخ

خیلی آروم بودن ازبس گفتن خوش بحالت آرومن ی دفعه هارشدن      

واییی برا منم از بس گفتن شانس داری بچه هات ارومن هر دوتا شیطون شدن

دخترخواهرشوهرم حدود ی ماه اومده پیشو خدا خیزش بده خیلییییی کمکم میکنه ازشستنشون تا بیبی کردنشون و شی ...

هزار ماشاالله چه دختر خواهرشوهر خوبی داری قدر هر دوتاشون رو بدون