2777
2789
عنوان

شیطونه میگه بزنشون تا کش بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبکاره

ای بابا...چقدر سخته..اینجور مواقع اگه کسی رو نزدیکت داری،مادر خواهر.برو پیششون

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ای بابا...چقدر سخته..اینجور مواقع اگه کسی رو نزدیکت داری،مادر خواهر.برو پیششون

دریغ از یه فامیل..فقط دختر عموشوهرم ک زن پسرعموشونم میشه اینجاست ی شب رفتم خودشون بدبختا تا شیش صب چش روهم نداشتن ازوموقع نرفتم دیگه..گناه دارن بند ه های خدا

منم دختر کوچیکم ده ماهشه  به زور الان خوابید 

من نمیدونم چرا بچه های الان انقدر فضول و شیطونن 

والا من دختر اولیم ۸ سالشه انقدر ماه بود از نوزادی وقتی میدید خوابم ساکت میموند نگا در و دیوار میکرد تا بیدارشم 

این دومیه جن هاره

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
منم دختر کوچیکم ده ماهشه  به زور الان خوابید  من نمیدونم چرا بچه های الان انقدر فضول و شی ...

حالا بقیه میگن بخواب یکیش اینورمه یکیشم اونور کلا دارن نابوده میکننخخخخ

دریغ از یه فامیل..فقط دختر عموشوهرم ک زن پسرعموشونم میشه اینجاست ی شب رفتم خودشون بدبختا تا شیش صب چ ...

اره خب فامیل دورم هستن ادم معذبه..خدا بهت توان بده قشنگم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حالا بقیه میگن بخواب یکیش اینورمه یکیشم اونور کلا دارن نابوده میکننخخخخ

با کش ببندشون به پات بگیر بخواب😖😂😂😂

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘