2777
2789
عنوان

مخفی کردن از برادر شوهرا

375 بازدید | 50 پست

بچه ها من نامزدم دو هفته قبل از نامزدی خونه خرید با کمک پدرش ولی از همون موقع گفتن نزارید هیچ کس بفهمه از داداش های نامزدم، فقط خواهرشوهرم میدونست .

الان هم بهشون گفتن که از دوست پدرش خونه رهن کردیم ، به نظرتون کار درستیه؟

اگه چندوقت بگذره مثلا ۵ سال نمیگن چرا خونه رو عوض نمیکنید یا شک نمیکنن؟

میفهمن

مس زودتر بگید راستشو 

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به خانواده شوهرت نزدیک نیست بگو چون اسباب کشی سخت است و نمیدونم 😂😂

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

خب اونموقع بگن  شما بزار عروسی کنی  ببخشیدا خرت از پل بگزره تموم بشه بعد بگو بفهمن باباش بوده دوست داشته خریده 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

من نمیدونم چرا ما ایرانیا علاقه داریم همه چیو پنهان کنیم.بارداری رو، خرید خونه رو ،نامزدی رو و.....

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگر به خانواده شوهرت نزدیک نیست بگو چون اسباب کشی سخت است و نمیدونم 😂😂

تقریبا نزدیکه الان که نشون میدن زیاد رفت و امدی نیستن ولی میدونم هستن واسه فضولی بیشتر 😅

من نمیدونم چرا ما ایرانیا علاقه داریم همه چیو پنهان کنیم.بارداری رو، خرید خونه رو ،نامزدی رو و.....

به خدا خودمم موندم نمیدونم چرا اینجوری میکنن من خودم اصلا همچین اخلاقی ندارم

😐ب اونا چه.اگرم اصرار دارید ندونن بعد از چندسال بگید پول جمع کردیم همینو خریدیم

آخه اگه قرار نبوده چیزی بدونن کلا نباید چیزی میگفتن من از دروغ متنفرم نمیدونم چرا الکی گفتن رهن کردیم 

چون چشم میخوریم😎

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏